Szünetre vonul a híres streamer, Disguised Toast

Szünetre vonul a híres streamer, Disguised Toast

Noha nem tűnik el teljesen, jóval kevesebb tartalom várható tőle.

Bár kívülről nézve a streamelés, videókészítés a világ legkönnyebb szakmájának tűnik, ez közel sem van így, rengeteg időt és energiát igényel ez a munka is, és van, hogy nem nagyon fér be mellé semmi más, így ha úgy hozza a sors, akkor változtatni kell. Tegnap a több mint 3 millió Youtube feliratkozóval és 1,2 millió Facebook követővel operáló Disguised Toast jelentette be, hogy visszavonul kicsit a tartalomgyártástól.

Az ok nem más, minthogy visszautazik Kanadába, hogy gondoskodni tudjon az édesapjáról. Bár teljesen nem hagyja abba a streamelést, extra tartalomra nem lehet tőle számítani például Youtube-ra, ugyanis csak a Facebook Gaminggel kötött szerződésében foglaltakat fogja teljesíteni.

Disguised Toast több játékban is ismert név, karrierjét Hearthstone lapok interakcióinak bemutatásával kezdte Youtube-on, majd 2019-ben további hírnevet szerzett magának a Teamfight Tactics-szal, újonnan pedig az Among Us van nála terítéken. Az amúgy is nagy tiszteletnek örvendő streamer 2019-ben rátett még egy lapáttal, amikor kivette a csatornájáról a donation gombot egyszerűen azért, mert már így is elég sok pénze van, és arra kérte az embereket, hogy inkább kisebb streamereknek, vagy alapítványoknak adakozzanak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!