Magyar csapat még sosem volt annyira elől a HLTV ranglistán, mint most a BP5

Magyar csapat még sosem volt annyira elől a HLTV ranglistán, mint most a BP5

Így tovább srácok!

Szokás szerint, hétfő este frissült a HLTV ranglistája, ami globálisan és régiókra bontva is megmutatja a CS:GO csapatok egymás közötti erőviszonyát. Az élmezőnyben nem nagyon voltak mozgolódások, de a decemberi Vulkan Fight Series meccsei valószínűleg most kerültek kiértékelésre, ennek pedig mi, magyarok nagyon örülünk.

Hiszen a Budapest Five bejutott a Vulkan Fight Series rájátszásába, rengeteget sikerült így javítaniuk HLTV helyezésükön. Sőt! Eddigi legjobb helyezésüket tudhatják most magukénak, teljesen magyar csapat sosem volt még ennyire közel a top 30-hoz. Ha csak az európai csapatokat nézzük, akkor már a top 30 is megvan, 25. helyen áll jelenleg a Budapest Five, míg globálisan a 45. helyet foglalják el.

Gabesson, kolor és fleav számára már nem újdonság a globális 45. hely, ők 2018-ban, zeroval és The eLive-val kiegészülve szintén elérték ezt az eredményt, akkor a GameAgents színeiben. Magyar csapat, magyar felállással viszont még sosem volt ennyire előkelő helyen.

Ráadásul kolorék még tovább javíthatnak helyezésükön most januárban. Jövőhét hétfőn, január 11-én indul a Vulkan Fight Series rájátszása. A párosítások még nem ismertek, lehet, hogy a BP5 csak másnap, azaz kedden lép majd szerverre, az viszont biztos, hogy a meccseket élőben követhetitek majd az Esport1 TV-n.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!