Hamarosan új pályával bővül a League of Legends: Wild Rift

Hamarosan új pályával bővül a League of Legends: Wild Rift

Természetesen a mobilos LoL is jókora figyelmet kapott a Riot tegnapi streamjében.

Új hőst jelentettek be a LoL-hoz, a Riot a segítségünket kéri és idén is mi szavazhatunk majd egyes skinekről és persze beszéltek a Wild Rift jövőjéről is. Többek között ezekről is szó volt a Riot Games tegnapi streamjében, ahol a 2021-es terveiket ecsetelték.

A League of Legends: Wild Rift még egészen új játék hazánkban, de most már végre mobiljainkon is nyüstölhetjük a LoL-t. Persze a játékra még sok frissítés vár, de már így is egészen szórakoztató tud lenni. A Wild Riftről írt véleményünket ITT olvashatjátok.

A játék 2021-es tervei között pedig számos izgalmas és érdekes újdonságot találunk. A fejlesztők elárulták, hogy havonta két új hőssel terveznek, ráadásul tegnap el is kezdődött a Wild Rift első kompetitív szezonja, immáron rangsorolt rendszerben mérhetjük majd össze tudásunkat a többi játékossal.

Ha mindez nem lenne elég, akkor a Riot azt is elmesélte, hogy még szintén idén egy új pályával bővül majd játék. A fejlesztők serényen dolgoznak ARAM tökéletes mobilos verzióján, ahol a PC-s LoL-ból jól ismert játékmenet vár majd ránk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!