Játssz és nyerj pénzt a Gaming Demon CoD: Warzone versenyein!

A legjobb csapatok értékes pénznyereményekkel távozhatnak minden versenyről.

Mi a közös DeadFoxban, DogeFatherben, aszabokristofban és blYYY-ban? Mindegyik egykori és jelenlegi e-sportoló/gamer részt vett a Gaming Demon által szervezett első Warzone Trio versenyen. A végső győzelmet végül a WiLD MultiGaming csapata szerezte meg, akikkel az EsportGuru TV vasárnapi Pubstomp - Pros Play Casual műsorában találkozhattok. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

GAMING DEMON (@gamingdemon_official) által megosztott bejegyzés

A DogeFather, Herkii, Hedsut (alapvetően R6S játékosok) hármas könnyedén utasította maga mögé a mezőnyt, ezzel az értékes pénznyeremény és a virtuális kupa is náluk landolt.  

A második versenyen már nem indulhatott a címvédő, ugyanis beiktatattak a szervezők egy olyan szabályt, ami a túl jó KD-val rendelkező csapatokat kizárja a megmérettetésből. Ennek esett áldozatául a WiLD MultiGaming triója, akik lemaradtak a január 10-én lebonyolított második kupáról. A Gaming Demon csapata nem könnyű feladatba vágta bele a fejszéjét, de a nevezők száma, valamint a közvetítések nézői eddig őket igazolják. Az alábbiakban egy interjút olvashattok a szervezővel.

Miért választottátok pont a Call of Duty: Warzone-t, mint a Gaming Demon fő játéka?

"A csapatunk három tagja: Ádám, Máté és Zsófi. Máté és Ádám már régóta játszanak a Call of Duty-val és általában együtt is szoktak játszani. Sok ideje gondolkoztak azon, hogy szívesen elindulnának egy versenyen, de amatőr kategóriában nem volt erre lehetőségük. Máténak jött az ötlet, hogy meg kellene próbálnunk rendezni egy saját versenyt hátha másoknak is van igénye amatőr versenyekre. Kapóra jött, hogy pont abban a játékban, amivel a legjobban szeretünk játszani, van crossplatform is, mivel mindenképpen olyan versenyeket szerettünk volna szervezni, amiben a PC-s és konzolos játékosok egyaránt elindulhatnak."

 Melyek a versenyszervezés legnagyobb buktatói, milyen nehézségekkel találkoztatok a novemberi versenyen?

"A hattérmunkálatok a folyamat elején nagyon sok időt és energiát igénybe vettek, és sok dolgot menet közben tanultunk meg, de minden befektetett idő megérte mert az első versenyünkön 67 csapat elindult és nagyon jó visszajelzéseket kaptunk tőlük.A pontok számolása és összesítése okozta a másik legnagyobb nehézséget, mert nem voltunk felkészülve az adatmennyiségre, amivel dolgoznunk kellett. Szerencsére nem volt semmi probléma az eredményekkel, de a pontozás kicsit több időt vett igénybe a vártnál, viszont a versenyzők nagyon megértőek voltak. Azóta több ingyenes versenyt is rendeztünk a privát lobby tesztelése céljából, ahol már új szabályok szerint pontoztunk és ezt a pontozást szeretnénk tovább vinni a következő versenyekre is. Most már van segítségünk a pontozásban így sokkal gyorsabban haladunk vele! A privát lobbyt azonban egyelőre nem szeretnénk behozni a pénzdíjas versenyekre, mert még vannak hibái, így továbbra is public kupákat fogunk rendezni, ameddig a privát lobby készen nem áll a versenyekre."

Mik a terveitek 2021-re?

"Az első versenyünk sikere után éreztük, hogy mindenképpen folytatni szeretnénk a szervezést. A második versenyünket is hosszas háttérmunka előzte meg, mert szerettünk volna minden nehézséget és hibát kiküszöbölni, ami az első versenyen felmerült. A következő versenyünket január 10-én fogjuk megrendezni Szabó Kristóf közvetítésével, hamarosan a jelentkezés is megnyílik rá a gamingdemon.hu-n. Ha a körülmények javulnak mindenképpen szeretnénk LAN eseményeket is szervezni a játékból. Folyamatosan dolgozunk, hogy megtaláljuk a legjobb lehetőségeket és minél színvonalasabb eseményeket hozhassunk létre a jövőben. Az a célunk, hogy minden amatőr játékosnak legyen lehetősége kipróbálni magát kompetitív eseményeken fejlődni és összemérni a tudását másokkal, hogy a legjobbat tudja kihozni magából. Úgy érezzük egy ilyen a verseny akár online akár személyes formában nagyon jó lehetőség erre ezért minél gyakrabban szeretnénk az elsőhöz hasonló és sok más fajta rendezvényt is létrehozni a 2021-es évben."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 
 

Kövess Minket!