Mivel mással, ha nem egy remek Budapest Five mérkőzéssel kezdenénk a hetet?

Mivel mással, ha nem egy remek Budapest Five mérkőzéssel kezdenénk a hetet?

Délután 4 órától lehet majd gyülekezni az Esport1 TV-n.

Szép volt és jó volt a pihenés, most viszont ideje a lovak közé csapni! Egyre több profi mérkőzésen szurkolhatunk mostantól, kezdésnek rögtön egy magyar érdekeltséggel tér vissza az Esport1 TV stábja, délután ismét szoríthatunk a Budapest Five csapatának.

Folytatódik a 45 ezer dolláros Vulkan Fight Series, ahol már csak a nyolc legjobb csapat van játékban, köztük torzsiék is. Nem volt könnyű menet, de végül 3-1-es összesített eredménnyel bejutottak a legjobbak közé. Egyedül az MBAPPEEK okozott fejfájást a csapatnak, az SG.pro, az ex-ETHERAL és a Lilmix ellen már győzedelmeskedni tudott a BP5. Ennek is köszönhető, hogy sokat javítottak a HLTV helyezéseiken és jelenleg igencsak előkelő helyen állnak nem csak az európai, de a világ teljes mezőnyét tekintve is.

Ezeken a helyezéseken pedig még tovább javíthatnak, feltéve ha sikeresen veszik a mai akadályokat. 16:30-tól a Na'Vi utánpótlás csapata ellen lép szerverre a BP5, akik meglehetősen brutális formában játszottak 2020 végén. Kilenc meccsük volt decemberben, ebből hetet megnyertek, ráadásul ezeken a meccseken pályát sem tudtak ellenük hozni ellenfeleik.

Ettől függetlenül nem verhetetlen csapat, a Budapest Five is remek meccseket játszott 2020 végén és volt elég idejük a felkészülésre is. Délután 16:00-tól közösen szurkolhatjuk majd ki a Budapest Five győzelmét, a Na'Vi Junior elleni mérkőzést az Esport1 TV-n láthatjátok majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki nyeri a ma délutáni mérkőzést?

  • 6 %
  • 88 %
  • 6 %
  • 0 %