LoL: Hollandiában folytatja pályafutását a 18 éves magyar lövész

LoL: Hollandiában folytatja pályafutását a 18 éves magyar lövész

Záporoznak az átigazolások, egy újabb magyar srác próbál szerencsét külföldi csapatban.

A napokban jelentette be a 4Elements Esports, hogy megszerezték maguknak a mindössze 16 éves magyar dzsungelest, Frenzyt. A tehetséges idéző Belgiumban harcolhatja ki magának a jogot, hogy Európa második LoL versenyén, az EU Mastersen csillogtathassa meg tudását 2021-ben. A KmK egykori erdésze mellett az Illés Akadémia Spirit alsó ösvényesére, Réfi "Regostern" Bálintra lesz érdemes odafigyelni a közeljövőben, ugyanis a fiatal ADC az mCon esports Rotterdam csapatát erősíti a továbbiakban.

Regostern 2020 januárjában robbant be a magyar LoL élvonalába, ugyanis a K&H Magyar Nemzeti Bajnokság második szezonját végigjátszotta az iTHR klubjánál. Még ugyanebben az évben testvérével (Sekkou) leszerződött az Illés Akadémia Spirithez, akikkel Vas Megyei Struccok néven a Megyék Csatája elődöntőjéig meneteltek. A Megyék Csatáján elért eredményhez hasonlót nem tudott felmutatni az IAS, pedig próbálkoztak hazai és nemzetközi tornákon az elmúlt hónapokban. 

Az mCon esports Rotterdam több tekintetben hasonlít a már fent említett 4Elements Esportshoz. Ugyanúgy öt ellenféllel kell megküzdeniük a saját nemzetük ligájában, hogy végül az abszolút legjobb megszerezze a jogot az EU Masters Play-In induláshoz. Regosternnek csereként először a kezdőötösbe kell beverekednie magát, amihez rengeteg gyakorlás és a scrimmeken mutatott jó teljesítmény elengedhetetlen. A Dutch League 2021 Spring Split január 12-én indul és egészen március közepéig tart.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted beverekedi magát Regostern a kezdőötösbe?