Bravúros Train, nagyobb falat Dust2, egyhangú Vertigo -  így esett ki a BP5

Bravúros Train, nagyobb falat Dust2, egyhangú Vertigo - így esett ki a BP5

Rájátszásig jutott a Budapest Five a Vulkan Fight Seriesen, ahol a NAVI Junior parancsolt megállást nekik!

Búcsúzott a Vulkan Fight Series-től a Buduapest Five miután 1-2 arányban kikapott a NAVI Juniortól a rájátszásban. A jelenleg világranglista 41. helyén tanyázó ötös elhódította az első pályát, nem is akárhogy, ám a másodikban kellőképpen bosszút állt rajtuk az ukrán-orosz csapat. A harmadik pálya végjátékába pedig egy áramszünet szólt bele és vette el a lehetőséget a magyaroktól, hogy megmentsék a mérkőzést.

Ahogy a bekezdésben szó volt róla, úgy a videós részletben is látszik, hogy az első pályán - a Budapest Five választása volt - óriási különbséggel dominált a magyar csapat. A szerepcserék látszólag már végbe mentek, Fercsák "coolio" András nem megszokott módon tört előre és lőtte meg a kezdő találatokat, mint a csapat újdonsült entry fraggere. A második pálya azonban egy tökéletes tükörképe volt az első ütközetnek.

A mindösszesen 15 éves Illya "m0NESY" Osipov megugorhatatlan akadályt képezett és úgy brillírozott, mint a szerveren senki. A fenti jelenetből is jól látszik, hogy fiatal kora ellenére milyen biztos kézzel fogja az AWP-t és gyors döntéseinek hála sikerre vezette csapatát.

Az első félidőt jól teljesítette a Budapest Five (8-7) és a T oldalt is jól kezdték, 10-7-re vezettek Vertigón. Ezután jött a fordulat, egy szempillantás alatt 10-15-ös hátrányba kerültek. A feszültséget tetőzte, hogy áramszünet ütötte fel a fejét Torzsás "torzsi" Ádámnál a 26. kör kezdete előtt. Ez akár jól is elsülhetett volna, de nem zökkentette ki a NAVI Juniort a flowból. 

A csapat vezetőedzője, Málovics "gabesson" Gábor ekképp kommentálta a mérkőzést:

"Egy bravúros Train után kerültünk Dust2-re, ami nagyon nehéz falat, tudtuk előre. El is hasaltunk, de itt nem törtünk meg. Fájdalmasabb volt az, ami utána Vertigón következett, ahol egy normális CT oldalt is sikerült bemutatnunk. Utána sajnos három előnyös afterpant szitut buktunk és egyhangúan támadtunk. Egyébként torzsi áramszünete nem befolyásolta Vertigo végkimenetelét, nem amiatt kaptunk ki. A megváltozott szerepek pedig: coolio main entry, kolor support, kory pedig second entry lett."

A mérkőzés pályánkénti statisztikái lebontva, kattints a képre galériáért!

Nincs idő a letörtségre, ugyanis a Budapest Five játékosainak legközelebb január 15-én 16 órától a Shadow League versenyén szurkolhattok, amely 30 ezer dolláros összdíjazással kecsegtet!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a CS:GO-ról hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Szerinted a csapaton belüli szerepcsere hosszú távon jót fog tenni a Budapest Five-nak?

  • 21 %
  • 79 %