Hirdetés

Teljes csapatát kukázta a Major bajnok szervezet

Fáj látni, hogy mennyire távol került 2016-os formájától az EnVy.

Hirdetés

Emlékeztek még a 2016-os DreamHack Open Kolozsvár Majorre? Eddig ez volt a Magyarországhoz legközelebbi Major torna, aminek döntőjében az akkori EnVyUs és a Na'Vi csapott össze. Trainen még úgy ahogy tartotta magát a Na'Vi, de megnyerni azt a pályát sem tudták, Cobblestone-on pedig egyértelműen a franciák voltak a jobbak. KennyS, apEX, Happy, NBK és kioShiMa emelhették magasba a Major kupát aznap.
Az EnvyUs azóta szép lassan a darabjaira hullott. A francia játékosait elveszítette, hiába próbálkoztak több felállással is, egyik sem tudott olyan eredményeket elérni, mint anno kennySék. Most pedig elért oda a csapat, hogy teljes egészében kukázták játékosaikat. 

Őszintén szólva, sokak szerint eleve halva született ötlet volt a Nifty, LEGIJA, MICHU, Calyx és Thomas-féle felállás, egyszerűen ennyire véletlenszerűen összeválogatott játékosokból nem lehet erős, magabiztos csapatot építeni. Ezúttal igazuk volt a károgóknak, az EnVy valóban nem tudott labdába rúgni, sokszor még a harmadosztályban sem.

Mike "hastr0" Rufail, a csapat tulajdonosa azt is elárulta, hogy bár jelenleg nem az az elsődleges, hogy újra aktív CS:GO csapatuk legyen, hajlandók majd lecsapni a megfelelő lehetőségre, amint megtalálják azt. Vagyis egy ideig biztosan el kell búcsúznunk az EnVy-től, ami a csapat számára is fájó, különösen miután tavaly partneri kapcsolatot építettek ki a FLASHPOINTtal, ami dollármilliókba fájt az EnVy-nek.

Az EnVy szervezet nélkül maradt volt játékosai:

  • Noah "Nifty" Francis
  • Buğra "Calyx" Arkin
  • Michał "MICHU" Müller
  • Nikola "LEGIJA" Ninic
  • Thomas "Thomas" Utting
  • Jakub "kuben" Gurczyński (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés