Szinte mindig a legjobbak között - HLTV TOP 20

Szinte mindig a legjobbak között - HLTV TOP 20

Mióta CS:GO-ban létezik ez a lista, egyetlen kivétellel ott szerepel dupreeh neve is!

A dán kiválóság, Peter "dupreeh" Rasmussen Counter-Strike: Source-ban kezdte meg pályafutását, de komolyabb sikereket nem ért el, ám egész más a helyzet a CS:GO-val. Egy évet leszámítva, minden alkalommal belőtte magát a HLTV TOP 20 legjobb játékosainak listájára, s nincs ez másképp ezúttal sem. Dupreeh 2020 kilencedik legjobb játékosa! 

Dupreeh 2013-ban talált rá Nicolai "device" Reedtz és Andreas "Xyp9x" Højsleth duójára és azóta is elválaszthatatlanok. 2015-ben indult be számukra igazán a szekér, és még ugyanebben az évben igazoltak le a TSM-hez. 2016 viszont már nem sikerült olyan jól számukra, ekkor történt, hogy dupreeh már nem fért be a 20 legjobb közé, ám ezt következő évben, vagyis 2017-ben egy 9. hellyel kompenzálta.

A csapat valódi kiteljesedéséhez három tényezőre volt szükség. Először is Lukas "gla1ve" Rossander visszatérésére, vele együtt pedig Emil "Magisk" Reif érkezésére. Ezen túlmenően pedig felvették az Astralis nevet, és olyan üzleti modellben kezdtek el dolgozni, amihez addig még foghatót CS:GO e-sportban nem láthattunk addig.

Dupreeh az év jelentősebb versenyein erőn felül teljesített, és szó szerint nem volt negatív statisztikája, pont ezért kapott 6 alkalommal is EVP díjat. Egyébként legjobb helyezését 2018-ban érte el, akkor 5. helyen végzett a legjobb játékosokat gyűjtő listán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: hltv.org

Kövess Minket!



Szerinted dupreeh megérdemelt helyen van?

  • 18 %
  • 59 %
  • 12 %
  • 12 %