Indonéz játékossal egészülhet ki az ex-100 Thieves

Indonéz játékossal egészülhet ki az ex-100 Thieves

Az EXTREMUM már most izgalmasnak tűnik, pedig hivatalosan még be sem jelentették őket.

Ha azt mondjuk, hogy az NA CS:GO nagyon megszenvedte a 2020-as online szezont, akkor a kínai, pontosabban a keleti CS:GO teljesen meg is halt. Ez persze így nem igaz teljesen, de tény, hogy míg korábban rendszeresen láttuk a világ legjobbjai ellen küzdeni a TYLOO-t vagy ViCi-t, addig most ezekről a csapatokról már hónapok óta nem hallottunk.

Pedig számos tehetséges játékosuk volt az évek alatt, igaz többen el is igazoltak máshová .Ilyen például az indonéz Hansel "BnTeT" Ferdinand is, aki közel 3 évig erősítette a TYLOO csapatát, aki 2019 decemberében a Gen.G-hez igazolt és aki most az ex-100 Thieves csapatát erősítheti majd.
AZRékre nem véletlen nem csapott még le a FaZe vagy más európai csapat, jó ideje hallani már, hogy az orosz EXTREMUM veheti szárnyai alá a 100 Thieves széthullásával csapat nélkül maradt játékosokat. Bár hivatalos megerősítés erről még nem érkezett, kvázi nyílt titok a csapat létezése, sőt, a játékosokhoz közeli források most azt is tudni vélik, hogy BnTeT lehet a csapat ötödike.

Elsőre talán furcsa lehet két ausztrál, egy új-zélandi, egy norvég és egy indonéz egy orosz szervezetnél, akik az európai mezőnyben akarnak majd sikereket elérni, de miért ne működhetne? Több hasonlóan furcsa csapat működik vagy látszik működni mostanság, elég ha csak arra gondolunk, hogy a G2 is feladta a teljesen francia felállást és egy európai mix ötösük van jelenleg. De ott az OG, a mouz, a C9 vagy a Complexity is, ahol szintén a világ minden tájáról vannak játékosok, mégis mind a négy alakulat a világ élvonalában játszik.

Ha bebizonyosodnak a források hírei, akkor a következő lehet az EXTREMUM teljes felállása:

  • Aaron "AZR" Ward
  • Jay "Liazz" Tregillgas
  • Sean "Gratisfaction" Kaiwai
  • Joakim "jkaem" Myrbostad
  • Hansel "BnTeT" Ferdinand
  • Aleksandar "kassad" Trifunović (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!