Ezeket a perifériákat kedvelik a legjobban a profi CS:GO játékosok

Ezeket a perifériákat kedvelik a legjobban a profi CS:GO játékosok

Érdekes, hogy a profi játékosok között, még mindig a 4:3-as képarány a legelterjedtebb.

Sokan azt hinnénk, hogy a kompetitív játékokhoz, például a CS:GO-hoz, elég ha tehetsége van az embernek. Természetesen az a legfontosabb, de mint technikai sport, ez is megkövetel bizonyos eszközöket. Van aki csak legyint és azt mondja, hogy egy piacos egérrel is ugyanolyan jól lehet játszani, mint egy több tízezer forintos darabbal.

Ez egészen addig tűnhet igaznak, amíg ki nem próbálunk egy tényleg profi egeret, billentyűzetet és a 240 Hz-es monitor előnyeit is csak akkor tapasztaljuk meg igazán, ha kipróbáljuk. Erre viszont sokszor nincs lehetőségünk, vagy ha adott boltban ki is próbálhatunk egy-két perifériát, az akkor sem fedi le a teljes választékot. 

Éppen ezért gondolkoznak úgy sokan, hogy először megnézik milyen eszközöket használ kedvenc profi játékosuk, aztán azok alapján próbálnak meg maguknak megfelelőt találni. De miket is használnak a profik? Milyen egérrel lövi a fejeseket s1mple? Milyen billentyűzet segít Xyp9x-nek lehozni kvázi az összes 1vX helyzetet? Szerencsére a prosettings.net segít ebben, ráadásul most összedobtak egy mutatós infógrafikát, amin pontosan látjuk, hogy melyik perifériák a legnépszerűbbek a profi CS:GO játékosok között. A lenti képre kattintva végignézhetitek a galériát, ahol megtudhatjátok mely eszközöket használják a legtöbben.

Ti milyen perifériákat használtok? Van bármilyen eszközötök, a fentiek közül?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!