Új játékosa van a FURIAnak, aki rögtön kihagyja az idei első versenyüket

Új játékosa van a FURIAnak, aki rögtön kihagyja az idei első versenyüket

Új ötödiket igazolt a FURIA, akivel felbomlott a teljesen brazil felállás.

Tavaly még nem hittük volna, hogy valaha a FURIA lesz az NA CS:GO legjobbja, pedig most ez a helyzet. A Liquid mellett ők az egyetlen NA csapat a HLTV ranglistájának első 10 csapata között, de míg NAFék a kilencedik helyet foglalják el, addig a FURIA éppen csak lecsúszott az ötödikről.

Igaz, jövőhéten elveszítik majd HLTV pontjaik részét, hiszen HEN1 kispadra került, helyére pedig új játékos érkezett. Méghozzá egy új AWP-s, akit 2020-ban többször is láttunk az amerikai élcsapatok ellen küzdeni. Paytyn "junior" Johnson tavaly áprilisban került a Triumph csapatához és olyan versenyeken vettek részt, mint az ESL One: Road to Rio, a cs_summit 6 vagy az IEM Peking. Legszebb eredményüket pedig pont utóbbi versenyen szerezték, másodikként végeztek a Chaos mögött, de megelőztek olyan csapatokat, mint a Liquid vagy az EG.

Tény, hogy a Triumph játéka a valaha látott leghektikusabb volt, de junior számtalanszor megmutatta, hogy több van benne, mint az NA mezőny másodosztálya. Most lehetőséget is kapott a FURIAtól, ahol már a világ legjobbjai ellen bizonyíthat majd, kérdés, hogy mikor?

A csapat első 2021-es versenye a BLAST Premier Global Final lesz, de ott hiányzó dokumentumok miatt még nem játszhat az új mesterlövészük. A csapat közleménye szerint még ma bejelentik a hatodik játékosukat, ő azonban csak a BLAST versenyére ugrik be, a későbbiekben nem lesz hat játékosa a FURIAnak.

Az új FURIA teljes felállása a BLAST Premier Global Final után:

  • Yuri "yuurih" Gomes
  • Andrei "arT" Piovezan
  • Vinicius "VINI" Figueiredo
  • Kaike "KSCERATO" Cerato
  • Paytyn "junior" Johnson
  • Nicholas "guerri" Nogueira (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!