Gaming: Open world Star Wars játékon dolgozik a Ubisoft

Gaming: Open world Star Wars játékon dolgozik a Ubisoft

Nem sok mindent tudni róla, de az már biztos, hogy a jövőben nem csak az EA-től várhatóak majd a jobbnál jobb Star Wars játékok.

2019-ben hatalmasat húzott azzal az EA Games, hogy a Respawn Entertainment csapatára bízták a Star Wars Jedi: Fallen Order fejlesztését. Az akció-kalandjáték egy csapásra óriási népszerűségre tett szert, szerették a kritikusok és a rajongók is. 2020-ban érkezett egy újabb Csillagok Háborúja játék, amelyet kizárólag az űrcsatákra hegyeztek ki. A Star Wars: Squadrons nem durrant akkorát, mint a Jedi: Fallen Order, de sikerült egy átlagosnál jobb szintet megütnie, ami azért nem kis szó manapság. Úgy tűnik, hogy ezek a játékok csak az alapokat fektették le az igazán nagy durranás előtt, ami a nyílt világú Star Wars alkotás lesz, melyen a Ubisoft és a Lucasfilm Games közösen dolgozik.

Mit lehet tudni egyelőre az open world Star Wars játékról?

Sajnos nem túl sokat. Ami biztos, hogy a The Division alatt duruzsoló Snowdrop Engine lesz a motor, ami meghajtja a nyílt világú programot. Se a történetről, se a játékmenetről egyelőre nem árult el részleteket a Ubisoft, ezért találgatni sem érdemes igazán. A Disney nem vette el az EA-től a Star Wars játékok jogait, hanem kiterjesztette azt a többi kiadóra. Ez mindenképp egy üdítő húzás azoknak, akik élnek-halnak a fénykardokért, a rohamosztagosokért és a különleges bolygókért.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te várod már a Ubisoft open world Star Wars játékát?