LoL: Az 5 legnépszerűbb hős közül jelenleg 4 ADC

LoL: Az 5 legnépszerűbb hős közül jelenleg 4 ADC

Az öt legtöbbet válaszott karakter közül mindössze az egyik jungler, a többi lövész.

Nagyon magas választási aránnyal rendelkezik négy lövész a jelenlegi metában, ami arra enged következtetni, hogy az alsó ösvényen nincs értelme túlságosan variálni a pickeken. El kell hozni a legerősebb karaktereket, amelyek egymás ellen, valamint a többi hős ellen is jól teljesítenek. Hiába a tárgyváltoztatások, az új szezon és a folyamatos frissítések, érdemi átalakulás nem igazán történt az elmúlt hetekben a legnépszerűbb League of Legends champek toplistáján (Platinum feletti ranked mérkőzések jelentik a vizsgálat alapját).

5. Graves - 18,6%-os választási arány

A ban rate-je is impozáns, de a választási arányával sem kell szégyenkeznie. A dzsungelben ő és Kindred az a két fizikai sebzést osztó lövész, amely megállja a helyét jelenleg.

4. Ezreal - 20,2%-os választási arány

A Divine Sunderer tökéletes tankosabb ellenfelekkel szemben, a Trinity Force minden más mérkőzésen osztja a sebzést. A Tear of the Goddess kezdőtárgyként vásárolható meg, ami jelentős boostot adott Ezrealnek, de nem ő a legerősebb lövész jelenleg.

3. Lucian - 21,9%-os választási arány

Kicsit csalóka a kép, mivel Lucian miden és topon is megállja a helyét, de alapból egy lövészről van szó. Az alsó ösvényen nagyon agresszív early game-et lehet megjátszani vele, a korai előnyből sárkányokat és gyilkosságokat lehet elhozni egy jó support, valamint jungler oldalán.

2. Kai'Sa - 30,6%-os választási arány

Épp csak lemaradt az első helyről Kai'Sa, aki a késői szakaszban indul be igazán, amikor már fejlesztett képességekkel, több tárggyal pusztít. 

1. Jhin - 30,7%-os választási arány

Régebben az Eclipse, mostanában a Galeforce miatt képes ennyire jól teljesíteni a négyes szám egyik legnagyobb kedvelője. Tankbontásra még mindig nem ő a legideálisabb (ebben az esetben Vayne-t érdemes pickelni), de annyira erős a jelenlegi metában, hogy ez sem szabhat gátat neki.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Graves most a legjobb AD lövész jungle-be?