Elhunyt Vass Gábor, több LoL karakter szinkronhangja

Egy magyar szinkronóriástól búcsúznak a gamerek.

Felőrölte Vass Gábor színészt/szinkronszínészt a hosszan tartó, súlyos betegsége, amelyet bár sikerült legyőznie, a koronavírus ellen feladta a harcot szervezete. 64 éves korában búcsúzott el attól a világtól, amelyben óriási hatást gyakorolt a magyar szinkronszínészetre. Többek között ő volt az HBO és az AMC csatornahangja, rajta keresztül szólalt meg Sean Connery, Bruce Willis és Russel Crowe, de nem csak a filmes közösségben ért el halhatatlan sikereket. A videójátékok univerzumában szintén nagyon fontos szerepet töltött be, a világ legnépszerűbb PC-s játékában, a League of Legendsben három karakter hangját ő kölcsönözte.

Az elhunyt színész hangján Shen, Kassadin és Jax szólalt meg. Mindhárom hős a népszerűbbek közé tartozik, mind a profi mezőnyben fel-feltűntek az évek során, mind a Solo Queue metába be tudták magukat verekedni. A League of Legends mellett a Witcher első részéből lehet ismerős még azoknak, akik átélték magyar szinkronnal Ríviai Geralt kalandjait, ugyanis Azar Javed beszélt Vass Gábor legendás hangján. Emellett még a Crysis: Warheadben szerepelt Michael "Psycho" Skyes magyarhangjaként. 

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál Shennel, Jaxszel és Kassaddinnal játszani?