LoL: Febivennel és Oromeval egy ligában folytatja pályafutását mumus100

LoL: Febivennel és Oromeval egy ligában folytatja pályafutását mumus100

Megtalálta új egyesületét a magyar felső ösvényes idéző.

Még mindig csak 23 éves Szépvölgyi "mumus100" Márió, de már játszott profi magyar, brazil, spanyol, norvég, orosz és szerb csapatban, valamint elérte a Challenger rangot a koreai szerveren. Hatalmas nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, amelyet bárhol és bármikor képes kamatoztatni. Hiába járta körbe a fél világot, úgy tűnik, hogy 2021-ben ugyanabban a ligában folytatja, ahol tavaly elkezdte. Az NLC 2021-es tavaszi szezonjában találkozhattok a magyar topossal, aki a Barrage csapatát erősíti majd a január 19-én induló összecsapásokon.

Az NLC liga 2020-ban alakulkt meg, amikor az Egyesült Királyság bajnokságát összevonták az északi országokat tömörítő Nordic bajnoksággal. A 2021-es tavaszi szezonban többek között ellenfele lesz mumuséknak a BT Excel (Excel Esports LEC csapat fiókcsapata, itt játszik Orome), a Fnatic Rising (Fnatic fiókcsapata, Febiven a mides), a Nordavind, az MnM Gaming (mindkettőben játszott már mumus100), valamint a Tricked Esport (itt játszott korábban P1noy és Broxah). Meglepetés lenne, ha ilyen csapatok ellen sikerülne kiharcolni az EU Masterst érő helyezést a Barrage Esportsnak, de a cél nem lehet más, mint a győzelem minden mérkőzésen. A mérkőzések január 19-én indulnak, az NCLoL Twitch csatornáján követhetitek az eseményeket.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted bejut az EU Mastersbe 2021-ben mumus100?