Hirdetés

Alighanem ekkor startol a Holdújévi leárazás a Steamen

Februárban ráadásul két dolog miatt is érdemes lesz árgus szemekkel nézni a Steamet.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League Season 13

Astralis vs. Endpoint

Hirdetés

A megszokott módon a kínaiaknál az évbúcsúztatás és ünneplés februárban történik meg. Amint arra számítani lehetett a Steam Holdújévi akciója nem maradhat el, és valószínűleg egybeesik majd az eseménnyel, ugyanis kikerült a netre egy, a fejlesztőknek kiküldött e-mail, amelyből kiderült pontosan mikor is kezdődik az értékesítés.

A Steam Holdújévi akció február 11-én, csütörtökön startol és február 15-ig, hétfőig tart a SteamDB emberei szerint. Persze ezeket a dátumokat az értékesítés hivatalos bejelentéséig akár meg is változtathatják, de egyelőre úgy tűnik, hogy ez az az időintervallum, ami leginkább biztosra vehető.

Maga a Holdújév egyébként február 12-én esedékes, így talán nem lenne meglepő, ha valóban a hivatalos dátumokat sikerült volna elcsípni a levélből. További öröm így a 2021-es évet tekintve, hogy a Valve nyilvánosan bejelentette következő Steam Game Fesztiválját, amely február 3-tól február 9-ig tart. Ez idő alatt rengeteg ingyenes demót és egyéb lehetőséget kínálnak a fejlesztők ezen a platformon a klasszikus indie játékok kiemelésére és bemutatására.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés