Hirdetés

Ha eddig hiányozott volna: egy játékos összeállította Vikendi vonatainak menetrendjét

A játék korábban havas, most már kevésbé havas térképe látszólag pontosan ütemezett vasúti közlekedéssel rendelkezik.

Hirdetés

Bár a PUBG aktív játékosbázisa rendesen megcsappant, továbbra is akadnak olyan elmék, akik teljesen más megközelítésből csatlakoznak be a közösség életébe. Amikor megjelent a BDRM-2 a játékban akkor volt, aki arra veselkedett, hogy kiszámolta az összes fegyverre, hány lövésből is lehet elpusztítani velük a nehézfiút.

Most egy másik játékos, Agumander arra szánta rá az idejét, hogy összeállítsa Vikendi térképének vonatmenetrendjét, ugyanis megfigyelte, hogy a vonatok nagyjából konzisztens időpontokban futnak be az állomásokra, viszont erre vonatkozó pontosabb információt nem talált.

Vikendin a vonatok az ökoszisztéma részei, a játékosok felmászhatnak rájuk, utazhatnak velük, lőhetnek róluk, és persze őket is lelőhetik a vonatokon. Tekintve, hogy megállíthatatlan monstrumoknak számítanak, amik egyes esetekben akár a tökéletes irányba is haladhatnak, érdemes néha figyelemmel kísérni, hogy mikor is jön a következő. Agumander megfigyelései szerint ha valaki lemarad egy vonatról, 5-7 percnél többet nem kell várnia a következőre, valamint a körbe-körbe haladó vonatok 10 másodpercet, az oda-vissza közlekedők pedig 15 másodpercet töltenek egy állomáson.

És akkor jöjjön a lényeg, a menetrend. Agumander az összes vasúti vonalra igyekezte összerakni az időpontokat, van azonban ez egyelőre még hiányos, vagy pedig becsült értékkel van jelölve. A táblázatban a kékkel jelölt négyzetek csak becsült időpontok, a lenti képen pedig a külső gyűrűn közlekedő vonat adatai láthatóak.

Reméljük, hogy ezen információk tudatában most már ti is nyugodtan tudtok élni, akárcsak mi.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés