Hirdetés

Négy hónap után, hihetetlen indokkal küldték el woxicot a Cloud9-tól

Nem áll túl stabil lábakon az a bizonyos kolosszus.

Hirdetés

"A kolosszus", pusztán ennyivel jellemezte henryG és kassad az új Cloud9-t már akkor, amikor még kész sem volt a csapat. Persze hogyan másként vághatnának bele egy ekkora projektbe, ha nem önbizalomtól dagadóan? A gond az, hogy ha valami félresikerül, akkor utólag vicces lehet a helyzet.

Mint például most. A kolosszus felkelt, megtett néhány lépést, majd hasra esett. A csapat egyik legértékesebb és legerősebb játékosát, woxicot, négy hónappal a szerződése aláírása után kitették. Lehetet már hallani hasonló pletykákat, de most vált hivatalossá, hogy a török már nem tagja a C9-nak. HenryG közleményben indokolta a döntést, ami meglehetősen hihetetlenül hangzik, mintha csak ki kellett volna találnia valamilyen indokot.

"Senki sem kérdőjelezi meg woxic tehetségét és, hogy mekkora világklasszisa lehet ő a CS:GO-nak. Ugyanakkor, nem titok, hogy az elmúlt hónapok különösen nehezek voltak a számára. Rá kellett jöjjünk, hogy nem tudunk megoldani gondokat, amik hatással voltak a teljesítményére, mint például a magas ping és a nehezen összeegyeztethető időzónák. (...) Közös megegyezéssel arra jutottunk, hogy 2021. január 14-ével megszüntetjük a szerződését." - olvasható a Cloud9 közleményében.

Magyarán, nem számoltak azzal, hogy ha woxic Törökországból játszik, akkor magas lesz a pingje az egyébként Európában lévő többiekhez képest? Erre tényleg senki sem gondolt, amikor több százezer dollárért szerezték meg a török AWP-st? A hivatalos állaspont szerint nem, ugyanakkor a rossznyelvek inkább azt mondják, hogy woxic ismét a hozzáállása, a motiválatlansága miatt repült a csapatból.

Egyelőre nem tudni, hogy ki helyettesíti majd őt. Korábban a Chaos volt játékosát, Xeppaat híresztelték a források, henryG most azt mondta, hogy a napokban még friss információkkal érkezik majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés