Heti akciós LoL skinek: Spirit Blossom és Frejlord kinézetek várnak jelentős kedvezménnyel

Heti akciós LoL skinek: Spirit Blossom és Frejlord kinézetek várnak jelentős kedvezménnyel

Több epikus hőskinézetet zsebelhettek be töredékáron limitált ideig.

Folytatja az elmúlt heti hagyományt a Riot Games, ismét számos epikus hőskinézetet áraztak le a League of Legends boltjában ahelyett, hogy a 750 RP-be és 975 RP-be kerülő skinek árát faragták volna meg. Ennek köszönhetően 300 RP alatt nem találtok akciós kinézetet, cserében válogathattok a jóárasított Spirit Blossom és Frejlord kozmetikai tartalmak között. Egyetlen hétig érhetőek el ezen az áron a gúnyák, érdemes lecsapni rájuk, ha szeretnétek feldobni a meccseket.

Ahogy az lenni szokott, öt kiválasztott hősért sem kell túl sok RP-t fizetnetek, ha ezzel a valutával szeretnétek tovább gyarapítani a karaktergyűjteményeteket. 

  • Azir - 487 RP (-44%)
  • Galio - 395 RP (-50%)
  • Pantheon - 395 RP (-50%)
  • Rengar - 352 RP (-60%)
  • Sylas - 536 RP (-45%)

Azir és Rengar nem tartozik jelenleg a legjobb és legnépszerűbb választások közé, Galioval, Sylasszel és Pantheonnal azonban elég gyakran találkozhattok Solo Queue-ban és profi meccseken egyaránt. Főleg utóbbi van kiemelt helyen, gyakorlatilag kötelező tiltás vagy választás, annyira erős a szóló ösvényeken, de akár támogatóként is megállja a helyét, hiába próbálta száműzni a Riot Games bot lane-ről a hőst.

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtaláljátok pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.