Hirdetés

LoL: Ezekkel a hősökkel uralja a Challengert a világbajnok dzsungeles

Egészen elképesztő győzelmi arányt tud felmutatni a világ legjobb dzsungelese.

Hirdetés

A 2020-as Worldsön nem sokáig volt kérdés, hogy a koreai DAMWON Gaming megállíthatatlanul söpör végig a világ legjobb LoL csapatain. A Nuguri-Canyon-ShowMaker-Ghost-BeryL ötös 3-1-gyel hódította el a trófeát, a legértékesebb játékosnak járó elismerést (MVP) Canyon kapta. A  19 éves idéző azóta is bombaformában játszik, a DWG KIA vezeti az LCK 2021-es tavaszi tabelláját, miközben Canyon elérte a Challenger 1000 LP-t a koreai szerveren brutális win rate mellett.

Nem túlzás kijelenteni, hogy ilyen egyéni és csapatszintű eredmények mellett jelenleg Canyon a világ legjobb dzsungelese, aki tökéletesen alkalmazkodik az adott metához, így a 11. rangsorolt szezonéhoz is. A legtöbbet játszott hősei között Nidalee messze kiemelkedik, 41 lejátszott mérkőzésből 73%-ban győztesen került ki a DWG dzsungelese. A második helyen Taliyan, a harmadikon Graves szerepel. Mindhárom hőssel legalább 65%-os győzelmi arányt képes felmutatni az idéző, ami kiemelkedőnek számít, mivel az ellenfelei hasonlóan magas szinten játszanak és a világ elitjébe tartoznak. Néha előfordul, hogy nem dobja be a játék az elsődleges posztjára, ekkor szokott Aatroxért nyúlni Canyon. A felső ösvényes bruiserrel annyira nem jó a győzelmi aránya, 5 mérkőzésből csak 2-t tudott megnyerni. 

A kiemelkedő win rate-hez nagyszerű KDA párosul, kiolvasható a számokból, hogy Canyon képes akár egymagában lehozni a meccseket akár úgy is, hogy a társak nem feltétlen nyújtják a maximumot. Canyon és a DWG KIA legközelebb január 21-én magyar idő szerint 12:00-kor játszik Bo3-as összecsapást, ellenfelük a Fredit BRION lesz.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te szoktad nézni az LCK meccseit?

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés