Hirdetés

CoD: Szűnni nem akaró kézfájdalmai miatt vonul vissza a profi e-sportoló

2013 végén kezdte meg e-sportkarrierjét, hét év után fejezi be pályafutását.

Hirdetés

Mindössze 25 évesen döntött úgy Thomas "ZooMaa" Paparatto, hogy itt az ideje a visszavonulásnak. Az immár ex-profi e-sportoló visszatérő csuklósérülései miatt volt kénytelen szögre akasztani a billentyűzetet és az egeret. Legnagyobb elismerését 2018-ban gyűjtötte be, amikor megválasztották a Call of Duty World League Stage 1 MVP-jének.

ZooMa a közösségi média oldalán osztotta meg a visszavonulás hátterében meghúzódó fájdalmait.

"Ez a legnehezebb dolog, amit valaha leírtam. Teszek egy lépést hátra és a közeljövőben biztosan nem játszom kompetitív Call of Dutyt... Néhány évvel ezelőtt, amikor a FaZe tagja voltam, annyira gyengének éreztem a hüvelykujjam és a csuklóm, hogy műtétre volt szükség. A gyógyulás folyamata az egyik legnehezebb dolog volt, amin fizikailag és mentálisan keresztülmentem, az egész stresszhez és szorongáshoz vezetett. Szerencsétlenségemre a sérülés következtében nagyon nehéz volt versenyben lennem a világ legjobbjai ellen. A gyengeség és fájdalom mellett, amit a kezemben érzek egyszerűen lehetetlen játszani."

Az amerikai ex-profi nem hagyja el teljesen a CoD világát, csak a kompetitív mérkőzésektől távolodik el. A ZooMaéhoz hasonló sérülések nem ritkák a legmagasabb szinteken, elég csak arra gondolni, amikor 2018-ban Shox feküdt kés alá, hogy a csuklóját rendbe tegyék az orvosok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te játszottál már valaha Call of Duty versenyen?

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés