BEE és BP5 mérkőzésekkel várunk ma benneteket az Esport1TV-n

BEE és BP5 mérkőzésekkel várunk ma benneteket az Esport1TV-n

A magyar CS:GO-é a főszerep a délután folyamán.

Legnagyobb örömünkre egyre több és több szem szegeződik a magyar CS:GO csapatokra, így ma nem csak a Budapest Five, de a Békéscsabai E-sport Egyesület játékosainak is szurkolhatunk majd. Nézzük is, hogy milyen mérkőzések várnak ránk ma délután.

EDC 2

A European Development Championship első szezonjában a BP5 képviselte Magyarországot, most viszont esély van arra, hogy egy másik hazai ötös is megmérettesse magát a 30 ezer dolláros versenyen. A OneBlade CS:GO Warmup kupán második helyezést elért Békéscsabai E-sport Egyesület az EDC második szezonjának zárt selejtezőjébe kapott meghívást. Első ellenfelük az ex-ETHEREAL csapata lesz, délután 4 órától kezdődik a mérkőzés, amit ezúttal az Esport3TV Twitch csatornán követhettek majd PiciBear és STRICKEN tolmácsolásában.

A zárt kvali ágrajzát itt találjátok.

ESEA Advanced 36. szezon

Zseniális meccseket játszott a BP5 az előző, 35. szezonban. Bejutottak a Relegationbe, ahonnan már belátható közelségben volt az MDL. Ott és akkor sajnos nem jött össze, de itt az újabb felvonás, az újabb esély. Ismét az Advanced ligából vághat neki a küzdelemnek a Budapest Five, első ellenfelük pedig a Project X csapata. Nem lesz könnyű menet, de torzsiék jelenlegi formájával bőven nyerhető a mérkőzés, amit az Esport1TV Twitch csatornán láthattok majd, délután 5 órától, leskisson és k1smagyar társaságában.

Az ESEA Advanced 36 teljes mezőnyét itt találjátok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!