Úton az erősítés, Twistzz fél lábbal már FaZe-ben van

Úton az erősítés, Twistzz fél lábbal már FaZe-ben van

Twistzz komoly tűzerőst képvisel, de NiKo távozásával nemcsak erre van szüksége a FaZe-nek.

Egyre közelebb vagyunk ahhoz, hogy a FaZe Clan leigazolja Russel "Twistzz" Van Dulken CS:GO játékost, aki decemberben lépett ki a Liquidtől. Különböző források erősítik meg, hogy már folyamatban van a tárgyalás a felek között, de az nem tiszta, hogy a jövő héten induló cs_summit 7 versenyén FaZe mezben láthatjuk-e a kanadait.

Úgy tűnik, hogy a FaZe új alapokra szeretne építkezni miután eladták sztárjátékosukat és kapitányukat Nikola "Niko" Kovač-ot. A csapat másik sztárjátékosa, a Marcelo "coldzera" David nemrég elmondta egy podcastban, hogy az újjáépítéshez csapatkapitányra és pszichológusra is szükségük lesz, ráadásul Olof "olofmeister" Kajbjer is szeretne már visszavonulni.

Valahogy nem teljes a kép, ugyanis Twistzz nem éppen egy vezető típusú játékos, erre sokkal alkalmasabb lenne Finn "karrigan" Andersen, aki még nem hosszabbította meg a szerződését a mousesportsszal, és korábban is pedzegették, hogy visszatérhet a FaZe-be.

Twistzz 2019-ben a világ 9. legjobb játékosának számított, de még előtte, 2018-ban is 12. helyen végzett. 2020 nem volt éppen jó éve a Liquidnek, és ez igaz Twistzzre is. Mindenesetre túl sok potenciál rejlik a mindösszesen 21 éves játékosban, hogy egy rossz év alapján temetni lehessen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: tvnz.co.nz

Kövess Minket!



Szerinted illene Twistzz a FaZe-be?

  • 56 %
  • 11 %
  • 22 %
  • 11 %