Jövő héten nagy frissítést kap a Sea of Thieves, jönnek a szezonok és a battle pass rendszer

Jövő héten nagy frissítést kap a Sea of Thieves, jönnek a szezonok és a battle pass rendszer

Az eddigi havi frissítést negyedéves szezonok váltják fel, melyek minden eddiginél több jutalmat, és lehetőséget kínálnak.

December elején a karácsonyi eseményeken kívül a Rare egy nagyon fontos fordulatot jelentett be a Sea of Thieves-hez. 2021 elején bevezetik a szezonális frissítéseket, valamint a battle pass rendszert, ami folyamatos lehetőséget kínál a játékosoknak a fejlődésre, valamint mindig lehet céltudatosan haladni valamivel. (Bár eddig sem volt nehéz elveszni a lehetőségekben.)

Tegnap este bejelentették, hogy ez a rendszer már jövőhéten, január 28-án megérkezik, kezdetét veszi az első szezon!

Bár a pontos részleteket még homály fedi, azért nagy vonalakban néhány dolog már ismert. Egy szezon három hónapig tart majd, a fő fókuszt pedig most az Adventure mód kapja majd meg, ugyanis a játékosok többsége itt múlatja az időt. Bár a tiszta PvP-t kínáló Arena módot nem veszik ki, most egy időre elfordítják róla a tekintetüket a fejlesztők. Ezenfelül az eddig meglehetősen unalmasnak tartott, a közösség által néha mémelt Merchant Alliance küldetéseket is újragondolják, az eddigi szállítmányozós feladatokat nyomozós, detektíves megbízások váltják fel, például, hogy kutassunk fel egy elsüllyedt hajóroncsot.

Ami a battle pass-t illeti, 100 szintje lesz, hivatalosan Plunder Pass lesz a neve, és egyedi jutalmakat tartalmaz majd.

Tehát minden kalóz jól vésse be a noteszébe, január 28-tól új szelek fújnak majd a tolvajok tengerén!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!