Remek kezdés után, vasárnap folytatódik az ESEA Advanced a Budapest Five számára

Remek kezdés után, vasárnap folytatódik az ESEA Advanced a Budapest Five számára

Első meccs pipa, holnap jön a folytatás.

Sajnos a Békéscsabai E-sport Egyesület nem bírt ellenfelével az EDC 2. szezonjának zárt selejtezőjében, de reméljük, hogy mostantól egyre több hasonló meghívást kapnak majd és egyre jobban tudnak majd fejlődni. A Budapest Five viszont remekül kezdte meg szereplését az ESEA 36. Advanced szezonjában.

Az ukrán Project X bár kedveli Traint, viszonylag sokat játszanak rajta, azért nem annyira jók, mint a Budapest Five. Hat kört tudtak támadni torzsiék, ami Trainen több, mint elég a papírforma szerint. Elég volt most is, CT-ben átvette az uralmat a játék fölött a BP5, két kört engedtek csak ellenfeleiknek, többet nem. Viszonylag könnyedén, 16-11-es végeredménnyel nyerték meg első meccsüket a 36. szezonban és a következőre sem kell sokat várni.

Vasárnap 19 órától a Nordavind, pontosabban az ex-Nordavind csapata ellen játszanak. A napokban ismét széthullott a csapat, az ex tagok sincsenek meg öten, így valószínűleg egy szedett-vedett beugrós ötös lép majd szerverre. Könnyű meccsnek kell lennie, de persze az ilyen mértékű kiszámíthatatlanság mindig okozhat meglepetéseket, főleg Bo1-ben. 

Ne feledjétek, hogy holnap este 7 órától BP5 vs ex-Nordavind az Esport1TV-n, leskisson és SpeDDy társaságában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!