Cyberpunk 2077 – Megérkezett az 1.1-es frissítés

Cyberpunk 2077 – Megérkezett az 1.1-es frissítés

A Cyberpunk 2077 nemrég megkapta az 1.1-es frissítését, azonban sokak szerint a patch messze nem javít annyi hibát, mint kéne neki.

A CD Projekt RED már tavaly jelezte, hogy 2021 elején két komolyabb javítást is kapunk majd a Cyberpunk 2077-hez, és ezek közül az első nemrég meg is érkezett. Az 1.1-es patch az összes platformon javítja a játék stabilitását és redukálja az összeomlások gyakoriságát.

Sőt egy sor hibát is helyrerak, amelyek gátolták egy-egy küldetés teljesítését. Továbbá a PS4 Pro-n és PS5-ön már jobban kezeli a tömegeket a rendszer, míg Xbox-on a memória kihasználását optimalizálták a fejlesztők, és akkor a jusebb változásokról még nem is beszéltünk.

Mindez azonban jó néhány játékos szerint még így is kevés: a közösségi médiában rengeteg rajongó fejezte ki nemtetszését, mondván, elég gyengére sikerült az első jelentősebb patch. Sőt sokan még mindig azért elégedetlenkednek, mert a Cyberpunk 2077 ugyanolyan rosszul fut az előző generációs konzoljukon, mint a frissítés előtt. 

Ám senki se adja fel a reményt, hiszen még nincs vége a játék tökéletesítésének, hiszen a fejlesztők jelezték, hogy februárban is érkezik egy nagyobb frissítés.

Neked mi a véleményed az új frissítésről?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!