Egy kutatás szerint a rajongók az alábbi játék remake verzióját várják a legjobban

Egy kutatás szerint a rajongók az alábbi játék remake verzióját várják a legjobban

Különös vizsgálatot folytatott le egy piackutató cég, és azt szűrték le, hogy van egy játék amelynek a felújítására nagyon vágynának a játékosok.

Mostanában is érkezik néhány rendkívüli játék, de talán a számuk egy kicsit megcsappant, ráadásul hiába várnak egy olyan címet nagyon például, mint a Cyberpunk 2077, ha annak az indulása csapnivalóra sikeredik. A fejlesztők és a kiadók fejesei bizony egy kissé - mások szerint nagyon - összecsapták az alkotásukat, érthetetlen módon. Viszont, ha visszatekerjük az idő kerekét egy picit más a helyzet, sok olyan játékot hoztak tető alá, melyet akár még ma is szívesen vesznek elő a játékosok. Abban a korszakban élünk, amikor már egy remake nem okoz akkora gondot talán a fejlesztőknek, mégis csak kevés korábbi címet újítanak fel vagy dolgoznak fel újra.

A Rockstar például sokat tett azért, hogy lenyűgözze a játékosokat, a Grand Theft Auto sorozatban bizony volt pár epizód, ami nagy sikert aratott. A San Andreas mai napig az egyik legnagyobb sláger. Mint kiderült a Mazuma Mobile kutakodásából, a legtöbb ember nem felejtette el a harmadik széria legkiválóbbját - a GTA 3 után még kiadták a Vice City-t, majd jött a San Andreas 2004-ben. Egyelőre arról sincs sok információ, hogy a hatodik résszel mi a helyzet, nem még a San Andreas felújításáról, pedig valószínű az ötödik epizód hatalmas pénzügyi sikerét tovább repíthetné a San Andreas remake. A Mazuma Mobile egyébként 400 játék és azok Google keresései alapján rakta össze a listáját.

Az ő megállapításuk szerint a gamerek ezen címek remake-jeit várják leginkább:

  • Grand Theft Auto: San Andreas - 23,5 millió éves keresés
  • Bully - 19,1 millió éves keresés
  • Grand Theft Auto: Vice City - 10,5 millió éves keresés
  • Half-Life - 4,9 millió éves keresés
  • Tekken 3 - 4,6 millió éves keresés
  • Grand Theft Auto IV - 4 212 000 éves keresés
  • Super Mario World - 3 857 000 éves keresés
  • Left 4 Dead 2 - 3 205 000 éves keresés
  • Grand Theft Auto III - 2 892 000 éves keresés
  • Left 4 Dead - 2 810 000 éves keresés

Azért az rögtön megállapítható, hogy leginkább két cég uralja ezt a felsorolást, legtöbben a Rockstar és a Valve korábbi programjaira keresett rá. Azért valljuk be, jó néhány klasszikust tettek le az asztalra, amivel a mai napig játszogatnak a rajongók, illetve szívesen emlékeznek rá.

Ti melyik játék remake verzióját látnátok a legszívesebben?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!