Hitman 3 teszt - Tud újat nyújtani a harmadik rész?

Hitman 3 teszt - Tud újat nyújtani a harmadik rész?

Megérkezett a Hitman 3, amit a World of Assassination-trilógia epikus zárásának szántak. de...

De ez most inkább lelkes nagyotmondás volt, mert a valóság az, hogy a Hitman 3 nem epikus és zárásnak is alig nevezhető. Sőt ha az összképet nézzük, azt kell mondanunk, hogy  ez a leggyengébb darabja a World of Assassination-trilógiának. Még különösebb elvárások nélkül is csalódást okozott a játék, hiszen nem tartalmazott semmi újdonságot és még a konklúzió is elmaradt.

A Hitman 3 ott kezdődik, ahol a második rész végetért. Miközben 47-es és Grey Dubaiba érkeznek, hogy megöljenek a Gondviselés nevű szervezetet megalkotók közül két Partnert, ezalatt Diana kezéből kicsúszik az „Állandó”. Ennél azonban nagyra törőbb  tervei vannak. Kihasználva 47-es és Grey lefoglaltságát, megszerzi a Partnerek vagyonát és ezzel ő lesz a szervezet feje, egyben hősünk legújabb ellensége.

A Hitman 3 felépítése olyan, mint az első kettőé, vagyis küldetések között átvezető kisfilmek mesélik el a történetet. A baj csak annyi, hogy a trilógia konklúzióját szolgáltató történet csak lábjegyzetre elég, a drámai pillanatok pedig unalmasan vannak megrendezve. A végső fordulópont pedig senkinek sem lesz meglepetés, aki játszott a Hitman: Blood Money-val, mert hiszen ugyanaz más díszlettel megalkotva.

Szerinted hogy sikerült a trilógia 3. része?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!