LoL: EUW Rank 1-ért küzdött, 21 meccset veszített zsinórban

LoL: EUW Rank 1-ért küzdött, 21 meccset veszített zsinórban

Egészen elképesztő sorozatot produkált LIDER, a Prime League egyik legjobb középső ösvényese.

Különös versenybe kezdett egymással Agurin (a UOL Sexy Edition dzsuingelese) és LIDER (a mousesports középső ösvényese). A két nagyszerű idéző az EUW szerveren Solo Queue-zott, hogy eldőljön ki kaparinthatja meg az első helyet a szerveren. A Challenger versengésből végül Agurin jött ki jobban, de ebben hatalmas szerepe volt LIDERNek, aki zsinórban 21 mérkőzést veszített el.

Az első játékos, aki megszerezte a Kihívó rangot az EUW szerveren Talongodx volt még néhány napja, de LIDER lenyomta őt és magabiztosan ült a trónon. Ekkor azonban bekattant nála valami, tiltelt és zsinórban 21 mérkőzést veszített, amivel az LP-je 1400-ról lecsökkent 1000 alá. Agurin megragadta a lehetőséget és felért a csúcsra, főleg Kha'Zixot, Elise-t és Jarvan IV-t választotta ezeken a meccseken. Jelenleg Agurin az első 1074 LP-vel, LIDER a második 986 LP-vel.

A norvég mides főleg Ireliát és Yonét erőltette, de egyik sem teljesített úgy, ahogy azt korábban megszokta. Végül a 21-es sorozat megszakadt, sikerült egymásután kétszer nyernie Yonéval, majd gyorsan veszített kettőt, hogy azért ne legyen felhőtlen az öröme. LIDERről sokan pletykálták, hogy helye van az LEC-ben, de egyik csapat sem gondolta úgy, hogy itt az ideje leigazolni a 21 éves tehetséget. A Prime League-et jelenleg vezeti a mousesports, egy EU Masters győzelemmel a zsebben nem lehet kérdés, hogy LIDERnek helye van az európai topligában.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te hány ranked meccset buktál zsinórban, ami a legtöbb volt?