LoL: Rangadókkal és magyar közvetítéssel indul az LEC 2021-es tavaszi szezonja

LoL: Rangadókkal és magyar közvetítéssel indul az LEC 2021-es tavaszi szezonja

Kizárólag az Esport2tv Twitch csatornáján nézheted magyarul az LEC-t.

Elérkezett a várva várt nap, az LEC 2021-es Spring Split első összecsapásai hamarosan megkezdődnek. A csapatok felkészültek a 11.1-es frissítésből, begyakorolták a legerősebb összeállításokat, innentől már minden azon múlik, hogy élesben mire mennek egymás ellen. Minden LEC mérkőzést az Esport2tv Twitch csatornán követhettek élőben, a január 22-i közvetítés 17:00-kor startol el.

G2 Esports vs MAD Lions (péntek 18:00)

Rögtön egy rangadóval indít az LEC, ugyanis a Rekklesszel megerősödött címvédő a tavaly nagyszerű nyári szezont futó Oroszlánokat fogadja. Két újoncot kell beépteíni a MADnek, ami nem lesz egyszerű feladat az első meccseken. A G2 nyáron szenvedett az alapszakaszban, idén minden szakértő messze a legerősebb ötösnek tartja őket.

Astralis vs SK Gaming (péntek 19:00)

Az Origenből lett Astralisban és az SK Gamingben is négy-négy rookie kapott helyet, ezért egy óriási adok-kapokra lehet számítani. Amíg az Astralisban a középső ösvényen, addig az SK Gamingben topon kapott helyett a rutinos veterán, aki segítheti a fiatalok beilleszkedését az európai topligába.

Rogue vs EXCEL (péntek 20:00)

Nagy várakozás övezi a Rogue meccseit, ugyanis a G2 és a FNC mellett a Rogue-ról szólt a 2020-as nyári szezon. Az EXCELnek nincs veszíteni valója a papíron esélyesebb csapat ellen, Czekolad megmutathatja, hogy nem véletlen nyert az AGO ROGUE-gal EU Masterst tavaly ősszel.

Team Vitality vs Schalke 04 (péntek 21:00)

A francia VIT remekül kezdte a tavalyi nyári szezont, de gyorsan abbamaradt a sikerszéria. A S04 ezzel szemben óriási hajrával ("miracle run") ért oda a rájátszásba, ahol egyetlen Bo5-re volt, hogy kijusson a világbajnokságra. Broken Blade és LIMIT érkezett a gelsenkircheni egyesülethez, velük nem lehet kérdés, hogy a rájátszás a minimum cél.

Misfits Gaming vs Fnatic (péntek 22:00)

Rekkles nélkül állhat ki az alaposan átalakított Misfits ellen az elmúlt évek örök ezüstérmese. A Fnaticnak Nisqyt és Upsetet be kell építenie az összeszokott trió mellé, erre lehet néhány meccsre szükségük lesz, így azonnali dominanciát nem feltétlen kell várni tőlük.

A szombati meccsek beharangozójáért lapozz a következő oldalra!

Schalke 04 vs EXCEL (szombat 17:00)

Az EXCELnek minden győzelemre szüksége van a playoffhoz, mert a hatodik hely környékén több csapat sorakozott fel az előzetes erősorrendek alapján. A Schalkenak a papíron gyengébbek ellen nem szabad hibázni, különben megint nehéz helyzetbe sodorják magukat.

Team Vitality vs Misfits Gaming (szombat 18:00)

Kobbe mellé végre egy megbízható támogatót sikerült igazolni, a kérdés, hogy ez elég lesz-e a Misfitsnek a Team Vitality ellen, ahol csak Cabochard távozott a csapattól, a Skeanz-Milica-Comb-Labrov tengely megmaradt tavalyról.

MAD Lions vs Astralis (szombat 19:00)

Humanoid és Nukeduck versengése már hosszú évekre nyúlik vissza, azonban jelentősen eltérő offseason után érkeznek meg az Idézők Szurdokába. Az Astralisnak minden győzelem rengeteget jelenthet, a MAD Lions eközben szeretne ismét a top 4-be kerülni.

SK Gaming vs G2 Esports (szombat 20:00)

Ujjgyakorlat kéne, hogy legyen ez a meccs, de a G2 bármikor képes elszórakozni a meccseit. Ahogy az LCK-ben, úgy az LEC-ben is megtörténhet, hogy az esélytelenebb csapat felszívja magát, aztán lenullázza Góliátot.

Fnatic vs Rogue (szombat 21:00)

A hét mérkőzésén a tavalyi nyári szezon két dobogósa csap össze. Valódi csemegére lehet számítani, ahol tényleg bármi megtörténhet, ha Bwipo és Hylissang ismét őrült módjára száguld végig a térképen. A gyakorlómeccseken a Rogue teljesített a legjobban az LEC-ben, ami intő jel lehet a vetélytársaknak.

A vasárnapi meccsek beharangozójáért lapozz a következő oldalra!

Astralis vs Team Vitality (vasárnap 17:00)

Zanzarahtól sokat vár mindenki, egy EU Masters győztes csapatból érkezett meg az LEC-be. Ha Skeanznek nem sikerül egy komfortos picket választani, akkor csak a jungle diff borsot törhet a Vit orra alá.

Rogue vs SK Gaming (vasárnap 18:00)

Nincs könnyű helyzetben az SK, mivel a G2 után a Rogue ellen kéne bizonyítaniuk, hogy nem véletlen jutottak be tavaly nyáron a playoffba. Talán a felső ösvény lehet az, ahol van keresnivalója az SK-nak, Jenax mostanában erőltetett agresszívabb stílusa kedvezhet Odoamne ellen.

Misfits Gaming vs MAD Lions (vasárnap 19:00)

Mindkét csapat képes hatalmas leolvadásokra, de bármikor bennük van, hogy akár a G2-t is megszorongassák. Carzzy+Kaiser vs Kobbe+Vander alsó ösvényes harcára érdemes lesz odafigyelni.

Fnatic vs Schalke 04 (vasárnap 20:00)

Tavaly nyáron a Fnatic ellen szerezte meg első győzelmét az alapszakaszban a S04, ami végül egy hatalmas roham kezdete lett. Már csak emiatt kötelező lesz nézni ezt a küzdelmet, mert Rekkles nélkül minden meccsen bizonyítania kell a Fnaticnak, hogy tényleg az elitbe tartoznak.

EXCEL vs G2 Esports (vasárnap 21:00)

A szuperhét záróakkordjaként a G2 csapatát próbálja megszorongatni az új logóval büszkélkedő XL. Rekkles érkezésével egyértelműen az alsó ösvény kerülhet a reflektorfénybe, de Patrikot sem kell félteni, aki már bizonyította, hogy miért tartják az elemzők az egyik legjobb európai lövésznek.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!