Hirdetés

LoL: Rangadókkal és magyar közvetítéssel indul az LEC 2021-es tavaszi szezonja

Kizárólag az Esport2tv Twitch csatornáján nézheted magyarul az LEC-t.

Hirdetés

Elérkezett a várva várt nap, az LEC 2021-es Spring Split első összecsapásai hamarosan megkezdődnek. A csapatok felkészültek a 11.1-es frissítésből, begyakorolták a legerősebb összeállításokat, innentől már minden azon múlik, hogy élesben mire mennek egymás ellen. Minden LEC mérkőzést az Esport2tv Twitch csatornán követhettek élőben, a január 22-i közvetítés 17:00-kor startol el.

G2 Esports vs MAD Lions (péntek 18:00)

Rögtön egy rangadóval indít az LEC, ugyanis a Rekklesszel megerősödött címvédő a tavaly nagyszerű nyári szezont futó Oroszlánokat fogadja. Két újoncot kell beépteíni a MADnek, ami nem lesz egyszerű feladat az első meccseken. A G2 nyáron szenvedett az alapszakaszban, idén minden szakértő messze a legerősebb ötösnek tartja őket.

Astralis vs SK Gaming (péntek 19:00)

Az Origenből lett Astralisban és az SK Gamingben is négy-négy rookie kapott helyet, ezért egy óriási adok-kapokra lehet számítani. Amíg az Astralisban a középső ösvényen, addig az SK Gamingben topon kapott helyett a rutinos veterán, aki segítheti a fiatalok beilleszkedését az európai topligába.

Rogue vs EXCEL (péntek 20:00)

Nagy várakozás övezi a Rogue meccseit, ugyanis a G2 és a FNC mellett a Rogue-ról szólt a 2020-as nyári szezon. Az EXCELnek nincs veszíteni valója a papíron esélyesebb csapat ellen, Czekolad megmutathatja, hogy nem véletlen nyert az AGO ROGUE-gal EU Masterst tavaly ősszel.

Team Vitality vs Schalke 04 (péntek 21:00)

A francia VIT remekül kezdte a tavalyi nyári szezont, de gyorsan abbamaradt a sikerszéria. A S04 ezzel szemben óriási hajrával ("miracle run") ért oda a rájátszásba, ahol egyetlen Bo5-re volt, hogy kijusson a világbajnokságra. Broken Blade és LIMIT érkezett a gelsenkircheni egyesülethez, velük nem lehet kérdés, hogy a rájátszás a minimum cél.

Misfits Gaming vs Fnatic (péntek 22:00)

Rekkles nélkül állhat ki az alaposan átalakított Misfits ellen az elmúlt évek örök ezüstérmese. A Fnaticnak Nisqyt és Upsetet be kell építenie az összeszokott trió mellé, erre lehet néhány meccsre szükségük lesz, így azonnali dominanciát nem feltétlen kell várni tőlük.

A szombati meccsek beharangozójáért lapozz a következő oldalra!

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • apheliospontgg 1 hónapja
  jó lesz
  0 0 Válasz
 • Deathwing 1 hónapja
  Már csak 1 Magyar játékost hiányolok.
  0 0 Válasz
 • Janee 1 hónapja
  Nagyon örülök, hogy újra van magyar stream, bár nekem még hiányoznak a régi srácok, főleg Thana és Buci, de nem rosszak az új srácok sem. A Korábban említett srácokat remélem még láthatjuk...
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés