CS:GO: A NAVI szupersztárja zsebelte be 2021 első MVP címét

CS:GO: A NAVI szupersztárja zsebelte be 2021 első MVP címét

Nem fáradtak el a navis srácok a döntőre, esélyt sem adtak az Astralisnak.

Lezárult 2021 első nagy nemzetközi CS:GO versenye, a Natus Vincere alig néhány órával azután, hogy csak harmadik mapon győzte le a Vitalityt, behúzta az Astralis elleni nagydöntőt. Aleksandr "s1mple" Kostyliev 1,5 rating felett teljesített mindkét meccsen, ezzel elhódította magának az idei esztendő első MVP trófeáját. A 23 éves szupersztár és csapata rögtön a felső ágon beleszaladt egy vereségbe a Liquid ellen, de az alsó ágon sikerült kozmetikázni ezt a megingást. A Complexityt 2-1-re, a G2-t és a Liquidet 2-0-val küldték haza, majd jöhetett az alsó ági döntő, ahol a Vitality ellen diadalmaskodtak 2-1-re. A grand finalben nem fejtett ki ekkora ellenállást a világelső Astralis, a flamie-s1mple-elextronic-Boombl4-Perfecto ötös 600 000 dolláros főnyereménynek örülhetett.

12 különböző kategóriában bizonyult s1mple a legjobbnak a Blast Premier versenyén, mint az összesített rating (1,41), körönkénti fragek (0,89) és a körönkénti sebzés (89,6). A 12-es szám szerencsét hozott az ukrán zseninek, ugyanis legutóbbi MVP címe a 12. volt az egyéni elismerések listáján. Device 18 MVP címe lebeghet s1mple előtt, aki megmutatta, hogy a 2021-es esztendőben róla szólhat majd a profi CS:GO. 

A Blast Premierről további érdekes statisztikákat itt találtok, a nézettségi adatok terén kifejezetten jól teljesített az esemény. Közel 700 000-n nézték egyszerre a legizgalmasabb összecsapást (ami a valaha volt legjobb érték kizárólag online megrendezett CS:GO versenyen). Ez több, mint a fele az ELEAGUE Major 2017 által tartott rekordnak (~1,3 millió peak nézőszám).

Ha nemcsak olvasnál CS:GO híreket, hanem néznél is közvetítéseket a legizgalmasabb versenyekről, akkor irány az EsportGuru

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a NAVI világelső lesz hamarosan?