Egy újabb nagyszerű indie fejlesztőcsapat került a Tencent tulajdonába

Egy újabb nagyszerű indie fejlesztőcsapat került a Tencent tulajdonába

A kínai óriás 2021-ben is folytatja beszerző folyamatait.

Ha végignézünk a videójáték-piacon, nem egyszerű olyan ismertebb fejlesztőt találni, aki ne kötődne valamilyen formában a Tencenthez. A kínai techóriás évek óta igyekszik minél több cégnél részesedést szerezni, vagy akár többségi tulajdonba is kerülni. A League of Legends-et fejlesztő Riot Games is Tencent tulajdonban áll, de a Fortnite-ot működtető Epic Games-nek is meglehetősen közeli kapcsolata van az említett vállalattal, valamint az indie cégek is folyamatosan a Tencent látóterében vannak.

Nemrég egy újabb indie cég, a Klei Entertainment jelentette be, hogy a Tencent többségi tulajdonjogot vásárolt tőlük. A stúdió feje, Jamie Cheng elmondta, hogy ez a lépés a tényleges működésen nem változtat, sokkal inkább további stabilitást nyújt a cégnek, hogy a fejlesztőik zavartalanul élhessék ki kreativitásukat.

Jamie hozzátette, hogy a Tencent nem egy új kapcsolat számukra, több projekten is dolgoztak már együtt, például a Don't Starve Together 2016-os kínai kiadásán, és remekül ment az együttműködés, ugyanezt várják el ezúttal is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.