Jamppi megunta a pereskedést a Valve-val, végre elhatározásra jutott

Jamppi megunta a pereskedést a Valve-val, végre elhatározásra jutott

Valószínűleg az is segített meghozni a döntést, hogy kispadra került az ENCE-nél.

Jamppi és a Valve közötti pereskedésre biztosan emlékeztek. Nem most indult már a jogi huzavona, amivel a fiatal finn játékos szerette volna elérni, hogy levegyék profiljáról a VAC bant. De mi is történt pontosan? Jamppi tényleg nem csalt, mégis bannolták?

Röviden és tömören, igen. Jamppi sosem csalt, ezért is mert perre menni a Valve-val. A sztori szerint Jamppi 2015-ben Steam giftként vásárolta meg a CS:GO-t egy barátjának, aki viszont csalt. Megkapta az érte járó VAC bant és mivel ajándék volt a játék, a Steam rendszere Jamppit is a vétkes profilhoz kötötte, így rá is lecsapott a banhammer. Banját azóta sem oldották fel, pedig ha tényleg igaz a sztori, akkor esetében az teljesen jogos lenne.

Jamppi a mai napig tiltva van minden Valve által szponzorált eseményről, így a Majorökről is. Mondanunk sem kell, hogy ez mekkora mértékben vetette vissza CS:GO-s karrierjét. Most viszont megelégelte a várakozást, Jamppi új vizekre evez.

Ahogy az sejthető volt, Jamppi inkább elmegy VALORANTozni, ahol tiszta lappal kezdheti karrierjét. Még mindig nagyon fiatal, 19 éves csupán, az utóbbi 8 hónapban sikerült tapasztalatot szereznie a tier 1-es csapatok ellen is az ENCE színeiben, a Riot játékában pedig semmi sem gátolja majd abban, hogy az egyik legjobb játékossá nője ki magát. Egyelőre nincs csapata, várja az ajánlatokat, de őszintén szólva, meg lennénk lepődve, ha nem csapna le rá valaki hamarosan.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!