Így néz ki a Minecraftban a Beat Saber, amit VR-ban is megalkotnak

Így néz ki a Minecraftban a Beat Saber, amit VR-ban is megalkotnak

Mozgás közben lehet megszemlélni a lézerkardos minijátékot, és már most nagyon szuperül fest.

A Minecraft amellett, hogy egy modern legonak nevezhető, persze ezt lehet néhányan sérelmeznék, de ennek apropóján szinte mindenféle elképzelést meg lehet benne valósítani. Ráadásul a rajongótábora is tele van kreatív és ügyes játékosokkal, így megszületett már a Minecraft motorjával a Doom vagy a Destiny, és még sok hasonló projekt is. Nem csak pusztán egy térképet hoznak ilyenkor létre, hiszen bekerülnek az ellenségek, fegyverek és különböző küldetések, tehát abszolút elkezd élni az egész. Most viszont egy új ötletet hoztak tető alá ebben a játékban, ugyanis űködő verzióját mutatták be a Beat Sabernek, és az alkotó szerint VR-ban is elérhető lesz.

Jó néhány hónapja dolgozik rajta egy tartalomgyártó és, hogy minden klappoljon a Minecraft egyik modját, a Vivecraftot hívta segítségül.

Working on making Beat Saber in Minecraft (Actually in VR) from r/Minecraft

Swifter1243, a kitaláló, azt is megosztotta, hogy bármilyen Beat Saber térképet meg lehet alkotni egy olyan programmal, amelyet az a pálya fejlesztése mellett létrehoznak. Mindez egyébként elég bonyolultnak hangzik, de biztosan vannak még fejlesztők vagy programozók, akik alig várják, hogy kipróbálhassák. A Beat Saber pálya sem áll még teljesen készen a publikálásra, de Twitteren folyamatosan közzéteszik majd milyen ütemben haladnak a munkálatokkal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!