Heti akciós LoL skinek: Már 208 RP-ért vehetsz magadnak hőskinézetet

Heti akciós LoL skinek: Már 208 RP-ért vehetsz magadnak hőskinézetet

Több hét után visszatért a Riot Games legalább egy szuperolcsó LoL-os hőskinézettel.

Megérkeztek a legfrissebb akciós hőskinézetek, amelyeket jelentős kedvezménnyel szerezhetsz meg a League of Legends saját boltjában. Nincs újdonság a Nap alatt, 15 olcsó skinre csaphattok le egy héten keresztül. Amiért mégis érdemes átpörgetni a listát, hogy végre van megint 208 RP-ért megvásárolható kinézet, amelyre már hetek óta nem volt példa.

Mielőtt elmerülnél a gúnyák tengerében, itt van öt olyan karakter, amelyet RP-ből olcsóbban vásárolhatsz meg. Ebben az esetben olyan tartalomra költesz valódi pénzt, amelyet a játékon belüli fizetőeszközből, a kék esszenciából is megvehetsz. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy akar-e áldozni hősökre pénzt, vagy inkább kifarmolja a szükséges blue essence mennyiséget.

  • Bard - 487 RP (-50%)
  • Blitzcrank - 355 RP (-55%)
  • Ekko - 390 RP (-60%)
  • Kassadin - 395 RP (-50%)
  • Nasus - 292 RP (-50%)

Bard és Blitzcrank nem igazán meghatározó az alsó ösvényen, ahogy Nasus sem a felső ösvényen. Ennek ellenére mindhárom karakter játszható, de a nagy számok törvénye alapjáne gyiktől sem kell csodát várni Solo Queue-ban. Ekko és Kassadin ezzel szemben vállalható számokat képes felmutatni, főleg előbbivel lehet igazán nagyot alkotni akár dzsungelben, akár a középső ösvényen.

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtaláljátok pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!