Hozott egy új PL stadiont is a 9. patch

Hozott egy új PL stadiont is a 9. patch

Ez egy nemes gesztus, de vajon miért csak Kick Off-ban lehet kiválasztani?!

A héten - legalábbis PC-re - megjött a Title Update #9, amely változtat némileg a játékvezetésen, illetve javít egy Squad Battlest érintő nagy hibát, valamint néhány cselhez és trükkhöz is hozzányúltak.

Aztán kiderült, hogy ennél azért többet tartalmaz, hiszen bekerült egy új Premier League stadion is a FIFA 21-be. Ez pedig nem más, mint a 16 esztendő után az első osztályba újra feljutó Leeds United otthona, az Elland Road. A megjelenés kapcsán az EA Sports megosztotta még októberben, hogy a rajongók számíthatnak új arénákra, de akkor ez a létesítmény nem került szóba. Nem tudták ugyanis időben beszkennelni az épületet, így ezért csúsztatni kellett a projektet. Mivel azonban szerették volna elérni, hogy mind a 20 PL csapatnak benne legyen a játékban az otthona, ezért időn túl úgymond, de végül csak elkészült a virtuális mása.

A rajongók egy része már azzal poénkodott, hogy remélhetőleg a Marcelo Bielsa által használt vödör alakú puffja is látható lesz valamilyen formában. Sajnos egyébként a stadion csak Kick Off módban lesz játszható, ha minden igaz, de még így is lehet neki örülni. A stadion 1897-ben épült. 1904-től a Leeds City FC otthona volt, melyet 1919-ben felszámoltak. Az új csapat a Leeds United nevet kapta. Története során több alkalommal is átesett felújításon, illetve a bővítésen. A 12. legnagyobb stadion Angliában és másodiknak számít a Premier Leaguen kívüli létesítmények között.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!