Íme a Warzone történelmének legrosszabb csalója

Íme a Warzone történelmének legrosszabb csalója

Cheat van, játéktudás már semmi.

Már az idejét sem tudjuk, hogy mikor játszottunk csaló nélküli Warzone meccset, rengeteg játékos keseríti meg a becsületesek játékát. Bár a CoD és a csalók sosem voltak ismeretlenek egymás számára, ennyire rossz talán sosem volt a helyzet. 

Igaz, ebben nyilván közrejátszik az is, hogy egy átlag CoD multimeccsen csak maroknyi játékos van, míg a Warzone-ban 150 játékos ugrik le a pályára. Már csak matematikailag is jóval nagyobb az esélye annak, hogy a Warzone-ban csalóval találkozunk. 

A legjobb ha megtaláljuk a humort azokban a helyzetekben is, amikor lecsalnak minket. Így tett a zimrh nevű Reddit felhasználó is, akit egy csaló lőtt ki a meccsből, aztán elkezdte spectator módból végignézni a játékát. Az eredmény talán még őt is meglepte, megtalálta a valaha volt legrosszabb, legbénább Warzone csalót.

I Spectated a Cheater in Warzone Who Sucks at Cheating, I Thoroughly Enjoyed Watching Them Fail at the End! from r/CODWarzone

Hiába az aim, emberünk tökéletesen bemutatta, hogy milyen az, amikor csalsz, tönkreteszed más játékát, de te semmit sem értesz az adott programhoz. A kézben felrobbant gránát igazi gyöngyszem, az viszont nagy rejtély, hogy emberünk mit csinált akkor, amikor ki-be ugrált az ablakon. Akárhogy is, legalább nevethetünk egy jót a PlzDontCry nevű csalón, aki egyébként még így sem nyerte meg a meccset. Reméljük hamar megkapja majd a jogos banját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!