Élőszereplős sorozat készülhet a Harry Potterből

Élőszereplős sorozat készülhet a Harry Potterből

Csak aztán nehogy egy újabb gagyi rókabőr legyen.

Két különböző dolog sikerkönyvet írni vagy sikerfilmet csinálni és egy örökké élő és fizető brandet építeni. A Harry Potter sztorinak ez sikerült. Kezdtük a könyveknél, jöttek a filmek, jöttek a más tematikájú, de azonos világban játszódó filmek, ma pedig fogkefétől kezdve gyakorlatilag bármit vehetünk Harry Potteres kiadásban.

Ugyanakkor az is kétségtelen, hogy a Fantastic Beasts and Where to Find Them filmek már közel sem mozgattak meg annyi nézőt, mint korábban az egyes Harry Potter epizódok.  Arról nem is beszélve, hogy a kritikusok tetszését nyerték el. Ettől függetlenül az IP tulajdonosai úgy gondolják, hogy itt az ideje egy új projektnek!

A kiszivárgott információk alapján az HBO Max élőszereplős Harry Potter sorozatot szeretne gyártani, ehhez pedig megkapták a Warner Bros. támogatását is. Igaz, a projekt még bőven a kezdeti stádiumában tengeti mindennapjait. A szivárogtatók szerint éppen írókat keresnek a sorozathoz.

Vajon ők hárman is visszatérnek majd a sorozatban?

A Harry Potter világa egyébként kapott volna egy remek videojátékot is idén, de a Hogwarts Legacy megjelenését egészen 2022-ig halasztották nemrég. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!