Anime készül a Tomb Raiderből, amely a trilógia után veszi fel a fonalat

Anime készül a Tomb Raiderből, amely a trilógia után veszi fel a fonalat

A Netflix egy különleges ötletet hoz tető alá, amely a rajongók egy részének tetszik, míg a másiknak nem.

Kiderült ugyanis a hivatalos bejelentésből, mely egy kicsit derült égből villámcsapásként érkezett, hogy a Netflix egy Tomb Raider anime sorozaton ügyködik. Annyit már tudni lehet róla, hogy a Crystal Dynamics trilógiájának eseményei után veszi majd fel a fonalat a történet. A streaming szolgáltató egyébként ezt szerdán jelentette be, de voltak olyan bőbeszédőek, hogy például azt is elárulták, Tasha Huo lesz a producer és a forgatókönyvírója a projektnek. Többek között neki köszönhetjük a The Witcher: Blood Origin-t is.

Ezen kívül a Legendary Entertainment együtt dolgozik majd a Netflixszel a Tomb Raideren, de ez nem az első ilyen eset, hiszen korábban ennek a duónak az alkotása volt a Lost in Space remake is. Szerdán továbbá azt is bejelentették, hogy a Legendary egy Skull Island anime sorozaton is dolgozik a Netflixnél.


A kép nem a Netflix készülő sorozatából való, pusztán illusztráció

A dj2 Entertainment szintén részt vesz a Tomb Raider animének a munkálataiban. Tőlük amúgysem áll távol ez a terep, korábban segítettek a Sonic the Hedgehog film létrejöttében is, valamint van egy fejlesztés alatt álló, a Sleeping Dogs-on alapuló filmjük, de a My Friend Pedro, és a Life is Strange is kaphat ilyen feldolgozást az ő jóvoltukból.

Arról egyelőre nincs hír, hogy Camilla Luddington, aki Lara Croftot játszotta a rebootolt trilógiában, része lesz-e ennek a projektnek. A színésznő jelenleg a Grey Anatomyban szerepel, és nemrégiben Zatannának kölcsönözte a hangját a Justice League: Dark című animációs filmben, mely 2017-ben jelent meg, illetve annak 2020-as folytatásában is, amely az Apokolips War alcímet viseli.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!