LoL: Legnagyobb nyertesei a 11.2-es frissítésnek

LoL: Legnagyobb nyertesei a 11.2-es frissítésnek

Berobbant egy új ADC a metába a 11.2-es erősítéseknek köszönhetően.

Alaposan felforgatta az alsó ösvényes metát a 11.2-es League of Legends frissítés, azonban nem a Galeforce változtatások voltak azok, amelyek miatt egy új hős abszolút a top tier kategóriáig emelkedett. Az alábbiakban áttekinthetitek azokat a hősöket, amelyek győzelmi aránya a legnagyobb arányban növekedett azon karakterek közül, amelyeket buffolt a Riot a 11.2-es patchben.

Shaco (+4,52% győzelmi arány)

A Cimbik a dobozban egyre nagyobb számban jelennek meg az Idézők Szurdokában, mivel Shaco jelenleg az egyik legerősebb dzsungeles karakternek számít. Akár támogatóként is bevethető, ebben az esetben AP-ra érdemes építeni.

Dr. Mundo (+5,91% győzelmi arány)

Mundo sebzését és ultiból kinyert HP regenjét egyaránt buffolták, nem véletlen ugrottak meg a számai ekkora mértékben. Topon és dzsungelben használható igazán.

Senna (+6,43% győzelmi arány)

Brutálisan erős lett Senna, aki nagyobb arányban kap lelkeket, amikért még több gold is jár. Ezen kívül erősítettek a legfontosabb képességén (Q), valamint elérték, hogy egy kiváló opció legyen számára a Kraken Slayer. Supportként sem rossz, de ADC-nek egyenesen prémium.

Nocturne (+6,72% győzelmi arány)

Elég rossz statisztikákat hozott Nocturne az elmúlt hetekben, ez azonban már a múlt ködébe veszik. Topon, miden és jungle-ben egyaránt remekül teljesít az orgyilkos karakter, amelyet Draktharral, Eclipse-szel, Goredrinkerrel és Prowler's Claw-val is játszhattok, mindkettő működik rajta.

Néhány hős, akik szintén sokat nyertek a buffoknak köszönhetően: Varus, Trundle, Soraka, Azir, Caitlyn, LeBlanc.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Senna most melyik mitikus tárggyal a legjobb?