Újradolgozott kiadásban tért vissza Canyon térkép a szupertesztre

Újradolgozott kiadásban tért vissza Canyon térkép a szupertesztre

Canyon első iterációja nem hozta meg a kívánt eredményt, így gyors újradolgozásnak vetették alá.

A szuperteszten Grand Canyon néven bemutatkozó térkép egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de ez egyáltalán nem meglepő annak fényében, hogy például Minskkel továbbra sem tudnak mit kezdeni, holott már legalább egy tucat különböző verziót tártak elénk. Visszatérve Grand Canyon térképre, négy lényeges területre koncentrálódik az új verzió.

Az egyes pont egy tipikus nehéz tank terület, míg a vörössel jelölt kettes a magaslati pozíciók előnyét nyújtja majd. A hármas terület értelemszerűen tankvadász pozíció, míg a középső terület egy shortcut, ahol az ötös részen szárnyakra támadó közepes tankok vághatják le az utat, -ha szükséges.

Canyon gyakorlatilag Sand River és El Halluf összemixelt verziója, ami az egyelőre igencsak csonka sivatagi mapok során gyarapítja majd. Egyelőre a térkép csak a szuperteszten elérhető, és egyelőre nincs információnk arról, hogy a Wargaming mikor tervezi a kiadását.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.