Sea of Thieves - Jelentősen megugrott az aktív kalózok száma

Sea of Thieves - Jelentősen megugrott az aktív kalózok száma

A decemberi Steam Sale alkalmával rengetegen döntöttek úgy, hogy próbára teszik magukat a kalandokkal teli tengeren.

A Sea of Thieves 2017-ben jelent meg, és nagyon hamar felkapta a játékosközösség ugyanis egy olyan egyedi élményt kínált, amit más játék nem tudott. Két probléma volt csak vele igazából; elég magas árcédulát kapott, és eleinte elég kevés tartalommal rendelkezett. Bár a játék egyik esszenciáját a más játékosokkal való szituációk adják, azért kiemelten fontosak a PvE tartalmak is, elvégre a legnagyobb kincseket ezekből lehet szerezni, a PvP csak másodlagos. Ahogy teltek múltak az évek a játék szépen fejlődött, jött az új tartalom, néha pedig elég jó akciókat is kapott, a nagy ugrás viszont idén júniusban, illetve decemberben történt.

Nyár elején a játék megvásárolhatóvá vált Steamen is, azonnal több tízezren ültek le ezen a platformon kirabolni néhány szigetet, elsüllyeszteni pár hajót. Majd most, a decemberi Steam Sale során kapott egy 50%-os kedvezményt a játék, így a világ egyik legnépszerűbb shopjában potom 20 euróért lehetett beszerezni, ez pedig láthatóan sokaknak szimpatikus volt, az elmúlt 30 napban volt, hogy közel 53 ezer ember játszott vele egyidejűleg.

Bár a Steam akció már véget ért, ne feledjétek, hogy az Xbox Game Pass-ben továbbra is megtalálható a játék, ha első havi előfizetőként csatlakoztok be rá, akkor mindössze 300 Ft-ért játszhattok vele egy hónapig.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!