Borul a bili a Cloud9-nál, kispadra kerülhet az egyik sztárjátékosuk

Borul a bili a Cloud9-nál, kispadra kerülhet az egyik sztárjátékosuk

Derékba törhet a török karrierje.

Pár napja számoltunk be nektek arról, hogy a csapathoz közeli források szerint hamarosan új edző és új játékos is érkezhet a Cloud9-hoz. Akkor azt hittük, hogy végre teljes lesz a HenryG-féle hat emberes csapat, de most úgy tűnik, hogy nem ez a helyzet.

A legfrissebb szivárgások szerint Xeppaa nem hatodiknak, hanem ötödiknek érkezik majd a C9-hoz, aminek mostani ötöséből kikerülhet a török AWP-s, woxic. A 22 éves Özgür "woxic" Eker feltehetőleg rövidesen kispadra kerül, holott ő volt az egyik alappillér a HenryG és kassad által újraépített csapatnál.

Ráadásul nem kis pénzért sikerült őt megszerezniük. Woxic 3 éves szerződést írt alá a Cloud9-nál 2020 őszén, szerződésének összesített értéke pedig közel 1,4 millió dollár volt. Ez most úgy néz ki, hogy ment a levesbe. Ha woxic tényleg kispadra kerül majd, akkor aligha lesz olyan csapat, aki hajlandó lenne kivásárolni őt, arról nem is beszélve, hogy a törököt hat hónapon belül már a második csapat teheti kispadra.
A mouznál állítólag a viselkedése, a magatartása miatt tették ki a csapatból, nem lennénk meglepődve, ha most is hasonló helyzet állna az ügy hátterében. Nagyon úgy fest, hogy a toxic woxic mémek nem alaptalanok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!