Nagyjából megvan, mikor jelenik meg a Battlefield 6

Nagyjából megvan, mikor jelenik meg a Battlefield 6

Ez abból derült ki, hogy az EA elnöke a részvényeseknek tartott konferencián beszélt az új epizódról, de néhágy további érdekességet is megosztott.

A Battlefield V az egyik legmegosztóbb játék lett 2018-ban, hiszen hiába nyúltak vissza a második világháborúhoz alapötletként, sok olyan újdonságot is belepakoltak a programba, melyek inkább a rajongók ellenszenvét váltották ki. Mindezt leszámítva talán az elmondható, hogy a játéksorozat sikere tovább folytatódik, ennek apropóján pedig csak idő kérdése volt mikor kezdenek el pletykálni az új epizódról. Ennek az ideje most jött el, és ezek már többek is, mint pletykák, hiszen az Electronic Arts legutóbbi befektetői tájékoztatóján az elnök-vezérigazgató, Andrew Wilson beszélt a Battlefield helyzetéről. Pontos dátum nincs, de kirajzolódott, hogy ha minden igaz, akkor nem is kell annyira sokat várni rá:

„A játék teljes mértékben kihasználja majd a következő generációs platformok erejét, és hatalmas, magával ragadó csaták kelnek majd életre a képernyőkön, minden eddiginél több játékossal. Soha eddig nem látott méretekkel rendelkező térképek, pusztítás, fegyveres és járműves ütközetek tarkítják majd az új Battlefieldet, és ezzel egy újabb szintre tudjuk emelni a franchiset. A csapat rendkívül koncentrált, és emellett remekül haladnak, így jelenleg az előre feljegyzett mérföldköveket bőven megelőzték a fejlesztésekkel.” - jegyezte meg Wilson.

Eme sorokat az EA pénzügyi elnöke, Blake Jorgensen is megerősítette, és hozzátette, hogy a DICE elképesztő módon rápörgött erre a projektre, így nagy esély van rá, hogy idő előtt lesznek készen a játék legfontosabb elemeivel.

A végére még azt is elmondták, hogy tavasszal bemutatják az új részt, és már 2021 karácsonya előtt el akarják juttatni a rajongókhoz azt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!