Major győztes játékost

Major győztes játékost "lopott" el a VALORANT a CS:GO-tól

Autimatic is maga mögött hagyta a CS:GO-t.

Az utóbbi 2-3 év legjobb, legizgalmasabb és leghangulatosabb Major döntője volt a 2018-as FaZe vs Cloud9 meccs, a mai napig sok néző fülében visszhangzik a "Send them home" kiálltás az arénából, pedig csak online követtük a mérkőzést.

Óriásit ment akkor az egész C9, így autimatic is. A Major átok azonban lecsapott rájuk, az ötös nagyon hamar felbomlott, autimaticnak pedig olyan szerencsétlen lapokat osztott a játék, hogy soha nem talált vissza ahhoz az énjéhez, ami három éve legyőzte a FaZe sztárjátékosait.

A bostoni győzelem és a csapat szétesése után is kitartott a Cloud9 mellett, de annyira nem sikerült elfogadható csapatot építeniük, hogy 2019 végén inkább aláírt a Gen.G-nél. Ott már úgy tűnt, hogy felívelő pályára került, de végül a Gen.G is csődöt mondott, autimatic pedig 2 évvel a Major győzelem után gyakorlatilag el is tűnt a tier 1 CS:GO mezőnyéből.
Mostanában sokat pletykálták a visszatérését, flusha és suNny mellett vágott volna neki 2021-nek, de azt már flusha is megerősítette, hogy ebből a projektből nem lesz semmi. Így pontosan az maradt autimaticnak, amire mindenki gondol, elment VALORANTozni. 

Ráadásul rögtön az egyik legjobb csapathoz, hiszen a T1 azonnal leigazolta őt. Érdekes, hogy ezzel hat játékosa lett a csapatnak, egyelőre még kérdéses, hogy autimatic érkezésével kispadra tesznek-e mást?

A T1 teljes felállása:

  • Braxton "brax" Pierce
  • Keven "AZK" Larivière
  • Tyler "Skadoodle" Latham
  • Sam "DaZeD" Marine
  • Ha "Spyder" Jung-woo
  • Timothy "autimatic" Ta
  • David "David Denis" Denis (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!