Alighanem a játékosok ezt a kártyát utálják a legjobban a FIFA 21-ben

Alighanem a játékosok ezt a kártyát utálják a legjobban a FIFA 21-ben

A FUTBin oldalán magasan a legtöbb negatív szavazattal bír, de ez nem pusztán a futballistának szól.

Lehet az EA-t szeretni vagy nem szeretni, egy dologhoz azonban nagyon ért, mégpedig ahhoz, hogy miként mozgassa meg a közösséget egy-egy alkalommal. Most például érzelmileg állította nagy dilemma elé a rajongókat, hiszen a nem régen kiadott Sabitzer kártyával újra kicsapta náluk a biztosítékot. Alapvetően nem azzal van a probléma, hogy ez egy gyenge vagy rossz lap, ugyanis középpályán akár egy remek labdaszerző és box-to-box játékos válhat belőle. Viszont egy valami nagyon nem jön be az embereknek vele kapcsolatban:

Ez pedig az, hogy brutálisan túlárazta, legalábbis a közösség szerint az EA Sports az új SBC-t, melyben három együttest kell összerakni, hogy aztán ki lehessen váltani az oszták labdarúgót. A fentebbi cikkben leírtak alapján csak (600k+ coin) "overpriced", az az túlárazott jelzővel illetett Sabitzer a FUTBin oldalán emellett begyűjtött még több, mint 22 ezer dislike-ot. Az elmúlt években ilyenre nem nagyon volt példa, de a FIFA 21-ben sem közelíti meg senki ilyen téren. Mögötte Alex Oxlade-Chamberlain (-13637) és Aaron Wan-Bissaka (-11993) helyezkedik el, bár ők sem panaszkodhatnak a mínusz likeok tekintetében.

Egyszerűen arról van szó, hogy nagyon sokan nem tudják túltenni magukat a tényen, ez a Team of the Year Honorable Mentions bizony túl van árazva, legalább a rengeteg elégedetlenkedő szerint. A legtöbb vélemény róla az, ha az árat nem vesszük figyelembe, hogy egy bitang jó lapja lett ez a kék verzió. Talán emiatt fáj sok játékos szíve és rögtön le is szavazta, hiszen nem tudja beszerezni a több, mint 600 ezer coinos ára miatt.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!