Kényszerpihenőre vonult a Vitality Major győztes irányítója

Kényszerpihenőre vonult a Vitality Major győztes irányítója

Még szerencse, hogy hat fős a csapatuk így viszonylag gond nélkül tudják apEX hiányát kezelni.

Hirtelen bejelentést kellett tennie a Vitality edzőjének tegnap este, alig néhány órával a csapat Evil Geniuses elleni mérkőzése előtt derült ki, hogy nem a szokásos felállással lépnek majd szerverre. Nagyon nem kell azért aggódni, senkit sem rúgtak ki a csapatból.

ApEX viszont egy időre a háttérbe vonult, ez biztos. Többször láttuk már mostanában, hogy a francia IGL a szokásosnál is indulatosabb meccsközben, törtek a billentyűzetek és az asztalok, így a csapat edzője, Rémy "XTQZZZ" Quoniam, úgy döntött, hogy apEX jobb ha pihenőt tart.

Nem arról van szó, hogy kispadra tették az irányítójukat, apEX a játékban és a játékon kívüli személyes problémái miatt tart szünetet, akár csak gla1ve vagy Xyp9x még tavaly. Egyelőre ez csak a BLAST Premier Spring idejére szól, de XTQZZZ elmondása szerint, ha kell, akkor természetesen meghosszabbítják apEX szünetét.

Nem tudni tehát, hogy a jövőhéten kezdődő IEM Katowicére már helyre áll-e a rend a Vitalitynél. Egyelőre shox vette át apEX feladatait és sokak szerint ő hosszútávon is jobb irányító lenne, mint apEX.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!