Új irányítója van a mouznak - Kész ténynek vehetjük, hogy karrigan megy a FaZe-be?

Új irányítója van a mouznak - Kész ténynek vehetjük, hogy karrigan megy a FaZe-be?

Jövőhéten már szerverre is lép a felfrissült mousesports.

Hónapok óta tudjuk, hogy karrigan nem hosszabbított szerződést a mouzzal, így márciusban szabadon igazolható lesz a dán irányító. Bár egészen biztos csak akkor lesz a csere, ha bejelentik, már most szinte nyílt titok, hogy karrigan visszamegy a FaZe-hez, ahol így megoldják a hosszú hónapok óta fennálló hiányzó irányító problémáját.

Ezeket a pletykákat erősíti most az is, hogy a mouz nem várt tovább, szerzett magának egy új irányítót, ami alaposan megosztotta a közösséget. A két részre szakadt szurkolók egyik része szerint remek ötlet volt az ausztrál Christopher "dexter" Nong megszerzése, éles eszű, gyors és precíz irányító, aki ráadásul korábban már dolgozott együtt a mouz jelenlegi edzőjével, mithR-rel, így valószínűleg most is azonnal gördülékenyen mehet majd a munka.
Ezzel szemben, a fanok másik fele nem örül az új irányítónak. Sokak szerint az egy dolog, hogy dexter bizonyított az ausztrál csapatok között, de a világ legjobbjai ellen, a tier 1 EU mezőnyben még nincs elegendő tapasztalata ahhoz, hogy sikerre vigye a mouzt.

Az új mouz bemutatkozása a jövőhéten kezdődő IEM Katowice során lesz, ahol az élet pont úgy hozta, hogy dexter előző csapata, a Renegades ellen játszik majd először a mousesports színeiben. Ne felejtsétek el, hogy most hétvégén még bőszen szurkolhattok a BLAST Premier Spring C csoportjának, jövőhéten viszont kezdődik az év egyik legnagyobb, legrangosabb versenye, az IEM Katowice, amit szintén élőben követhette majd az esport1tv-n.

A mousesports jelenlegi felállása:

  • Robin "ropz" Kool
  • David "frozen" Čerňanský
  • Aurimas "Bymas" Pipiras
  • Frederik "acoR" Gyldstrand
  • Christopher "dexter" Nong
  • Torbjørn "mithR" Nyborg (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!