Új versenytársat kaphat a Microsoft és a Sony?

Új versenytársat kaphat a Microsoft és a Sony?

Beszállna a Microsoft és a Sony mellé a Huawei?

Mobiltelefonok terén már a világ egyik legnagyobb márkája lett a Huawei, ez kétségtelen, de az USA szankciói miatt jócskán visszaestek az eladások. Talán ez is közrejátszhatott abban, hogy a kínai cég ismét a gamer piacot célozta meg. Bár hivatalos bejelentés még nem érkezett, a kiszivárgott információk alapján érdekes dolgok készülnek éppen a Huawei műhelyében.

Ezek alapján, egyrészt egy teljesen új gamer laptop családot mutathat be nem sokára a cég. Nem ez lenne már az első náluk, Honor márkanévvel fémjelezve dobtak már piacra gamer laptopot, ám az leginkább csak Kínában jutott el a vásárlókig. Az új szériáról nem szivárogtak még ki részletek, csak annyit tudni, hogy készül és, hogy AMD és Intel alapú gépekre is számíthatunk majd.

Ami pedig még ennél is izgalmasabb, hogy a beszámolók szerint a játékkonzolok piacára is új géppel készülhetnek a kínaiak. Ez sem újdonság már a Huawei-nél, hiszen korábban már bemutatták az Android alapú TRON konzolt, ami finoman szólva sem váltotta meg a világot. Az új gép a MateStation lehet majd, amiről korábban is hallottunk már pletykákat . Egyelőre viszont sok a kérdés a gép körül. Vajon ez is csak a kínai piacra készül? A PS és az Xbox vetélytársának szánják vagy maradnak az android alapú felépítésnél?

a Huawei 2014-es konzolja, a TRON

Szerintetek van bárminek létjogosultsága a Sony és a Microsoft gépei mellett?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!